Turcescu: „Mai multe spitale ar trebui rase de pe faţa pământului”

Ultima actualizare:

    Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei
Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, Robert Turcescu şi Nicuşor Dan şi-au prezentat luni planurile legate de principalele probleme cu care se confruntă Bucureştiul într-o dezbatere electorală care a avut loc la Digi24.

„Nu voi ezita nicio clipă să închid un spital dacă voi constata că oamenii, în loc să fie salvaţi, li se pune viața în pericol”, a declarat Gabriela Firea, care a fost imediat completată de candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu: „Multe dintre aceste spitale ar trebui rase de pe faţa pământului și construite altele. În ultimii ani n-am reușit sa punem la punct un proiect de ridicare a unui spital”.

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei a arătat că scandalul dezinfectanților e o exemplificare „pe pielea noastră a ce înseamnă corupția din administrația publică”.

În ce priveşte celelalte probleme ale Capitalei, Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei spune că soluțiile încep cu dezvoltarea și punerea accentului pe transportul în comun. „Această regie trebuie transformată în societate, pentru că altfel nu poate prelua tot serviciul de transport public comunitar, într-o societate 100% a municipalității”

„Achiziția de noi autobuze e o soluție, dar mai e tramvaiul. E mijlocul care poate transporta cei mai mulți călători. Această uzină a RATB e capabilă să producă tramvaie de i-am uimit și pe alții”, a spus şi Robert Turcescu.

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei: Nu putem face și piste de bicicliști, și trasee unice. Trebuie o ordine. Întâi să dezvoltăm transportul public, apoi să impunem oamenilor să-și ia mașinile pentru că au alternativa transportului public.

La dezbatere a fost invitat şi candidatul PNL, Cătălin Predoiu, care, însă, a declinat invitaţia.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net