Udrea a mers vineri la facultate


    Elena Udrea, în prima zi de cursuriFoto: Facebook
Elena Udrea, în prima zi de cursuriFoto: Facebook

Elena Udrea a mers, vineri, la primele cursuri ale masteratului de la Facultatea de Teologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, scrie News.ro. Blonda a declarat că se simte „ca o studentă oarecare care vine la cursuri şi aşteaptă să îşi cunoască profesorii şi colegii”.

Udrea urmează, din această toamnă, cursurile masteratului „Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială” de la Facultatea de Teologie Ortodoxă.

„Am avut un prim curs de Psihologia religiilor. E interesant, mai ales, pentru cei care nu au făcut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Mă bucur că am ales să vin la Cluj. Am întâlnit oameni de la facultate, decanul şi cred că sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universităţii. Nu am o zi complicată, este prima zi, vom mai avea cursuri până la ora 15.00. Mai avem «Psihologia adolescentului» şi cred că pentru o primă zi este o introducere în psihologie binevenită. Mă bucur pentru această alegere”, a spus blonda de la Teologie.

Udrea a mărturisit, de asemenea, că a avut emoții emoţii în prima zi de cursuri. „Mă simt ca în anii de facultate. Am intrat în sala de curs, unde erau colegii din grupa de master şi am avut exact emoţia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Mă simt ca o studentă oarecare care vine la cursuri şi aşteaptă să îşi cunoască profesorii şi colegii”, a spus Elena Udrea.

Deputatul a explicat că va veni la Cluj mai ales pentru a participa la cursurile obligatorii şi că se va caza la hotel sau la prieteni.

„Masterul nu îl fac de dragul de a face. Vreau să aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi în mod temeinic şi ştiinţific, nu doar aşa, prin cunoştinţele dobândite de mine însămi. Nu o să mă mut cu chirie. Nu stau decât o singură noapte în Cluj şi voi sta la prieteni sau la hotel. Nu am nevoie de dispensă de la procuror, pot să circul în România fără probleme”, a precizat Elena Udrea.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg
Insuficienta respiratorie - fetita cu masca de oxigen in spital - viroza - copil bolnav FOTO Shutterstock