Uite la ce poţi folosi folia de aluminiu

Ascute foarfecele Foarfecele din casa ta s-au tocit? Ia o folie de aluminiu mai mare, împătureşte-o în mai multe straturi (cu cât mai multe, cu atât mai bine) şi taie -o apoi cu foarfecul. Dacă este nevoie, fă această operaţiune de mai multe ori.

Protejează aragazul Dacă nu ai timp să cureţi des aragazul, îl poţi proteja de murdărie, de pete de ulei, de arsură acoperind suprafaţa de gătit cu folie de aluminiu. Lasă descoperită zona din greptul ochiurilor.

Redirecţionează căldura în casă Pentru a nu avea pierderi de căldură în casă, lipeşte o folie mare de aluminiu în spatele caloriferelor. Căldura degajată de calorifer va fi direcţionată înspre interiorul camerei.

Înlocuitor al bureţilor de sârmăDacă vrei să cureţi oalele arse, în locul buretelui de sârmă poţi folosi folia de aluminiu. Ia o bucată mai mare, mototoleşte-o şi freacă cu ea obiectele din bucătărie care sunt pătate de arsură. Această metodă funcţionează la fel de bine ca şi buretele de sârmă.

Ajutor de nădejde la călcatul refufelor Deoarece folia este un conductor excelent de căldură, aceasta te va ajuta să calci rufele pe ambele părţi dintr-o dată. Pune o bucată de folie de aluminiu între cele două suprafeţe de călcat şi îţi vei scurta timpul dedicat acestei activităţi la jumate.

Nu folosi folia de aluminiu la gătitÎn nici un caz nu folosiţi folie din aluminiu când gătiţi sau dacă doriţi să împachetaţi alimentele. Aciditatea acestora mobilizează ionii de aluminiu în hrană. Mai mult decât atât, trebuie ştiut faptul că aluminiul este neurotoxic fiind asociat cu maladia Alzheimer. Alimentele pe care le preparăm la cuptor pot fi învelite în frunze de viţă de vie opărite sau în frunze de varză.

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg