Uite trebuie să conţină trusa ta de unelte

Necazul vine când ţi-e lumea mai dragă: se sparge o ţeavă la chiuveta din baie, se ard prizele din casă sau nu mai merg becurile. Sunt alte situaţii în care vrei să baţi sau să scoţi un cui, vrei să deşurubezi, să tai o bucată de lemn sau tablă, să măsori, să strângi un şurub sau o piuliţă. Pentru toate acestea ai nevoie de o trusă cu unelte pe care să le poată folosi oricine, inclusiv o femeie. Fiecare dintre noi trebuie să aibă în casă un ciocan, o şurubelniţă, un patent şi câteva cuie. Nu îţi trebuie ceva foarte sofisticat, ci doar strictul necesar.

Pentru pretenţioşi, trusa de scule mai poate conţine pensule pentru vopsit, un trafalet, o tăviţă pentru vopsea, un ghem de sfoară, câlţi, câteva role de sârmă, un magnet pentru recuperarea cuielor, o lanternă, un dispozitiv de tăiat tabla dar şi un cleşte de dimensiuni mari. Trusa de scule trebuie păstrată la îndemână. O poţi depozita în cămară într-un loc special amenajat, într-un sertar din dulapul din bucătărie sau în balcon. Indiferent unde păstrezi uneltele, asigură-te că le ţii pe toate în acelaşi loc. Nu ai vrea să te trezeşti în situaţia de a avea cuie şi şuruburi dar să nu găseşti ciocanul sau patentul.

Iată ce trebuie să ai în casă:- un set de chei cu care să deşurubezi sau să strângi o piuliţă- o ruletă- un ciocan cu cap pentru scoaterea cuielor-  set de cleşti-  set de şurubelniţe- un creion pentru testarea tensiunii electrice- un fierăstrău de mână- un cutter- un patent- daltă

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
image
image
image
image
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
iphone camera jpg
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg