Un băiețel de 5 ani a murit după ce un copac a căzut peste cortul în care se afla, la un festival


    Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Coșmar pentru o mamă o mamă cu doi copii în comuna Lunca Bradului, din Mureș, la Festivalul Artelor si Prieteniei Ilva Fest, unde un copac a căzut peste cortul în care se aflau. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii militari de la punctul de lucru din Deda, SMURD Deda și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, un băiețel de aproximativ cinci ani a murit din cauza rănilor severe.

Cei doi copii erau cu mama lor la picnic, într-o zonă în care se aflau aproximativ 15 corturi, atunci când a lovit furtuna. Femeia s-a adăpostit cu micuții în cort, însă un copac a picat peste ei, potrivit observatornews.ro.

Medicul care s-a deplasat la fața locului a constatat că sunt trei victime - o persoană de sex feminin, de aproximativ 34 de ani, cu fractură la umăr, preluată de ambulanța SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism cranio-cerebral și de sold, conștientă, preluată de ambulanță SMURD, și un băiat de aproximativ 5 ani, surprins sub copac, cu traumatism cranio-cerebral deschis. Din nefericire, acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
foto sex jpeg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg