Un copil de 2 ani din Vaslui a fost strivit de un perete din chirpici

Ultima actualizare:

Micuţul se afla în curte în momentul în care unul dintre pereţii casei a cedat şi s-a dărâmat, antrenând în cădere şi toaleta construită în exterior, potrivit rtv.net.

Mama copilului, care era băută, spune că s-a speriat, dar a chemat ambulanţa abia la două ore de la accident, pentru că băiatul începuse să se simtă tot mai rău.

"M-am speriat foarte tare, am avut noroc că eram lângă băiat şi l-am scos repede se sub peretele care a căzut peste el. Era un perete fără susţinere şi de aceea s-a desprins când a bătut vântul. Nu m-am gândit că este ceva foarte grav şi am sunat mai târziu la ambulanţă", a spus femeia.

"La Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui a fost adus de ambulanţă un pacient în vârstă de 2 ani. Prezenta policontuzii prin strivire. Rămâne internat în secţia Chirurgie Infantilă pentru investigaţii şi tratament", a declarat dr. Carmena Piseru, coordonatorul UPU Vaslui.

Băiatul accidentat mai are şase fraţi, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va efectua o verificare pentru a vedea dacă cei şapte copii sunt crescuţi în condiţii de siguranţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net