Un drum reparat cu 240 milioane de lei s-a stricat în 3 luni!

Ultima actualizare:

Lucrările la reabilitarea drumului naţional 1 C Baia Mare - Dej trebuiau începute în ianuarie 2011. Dar, cum în România nimic nu începe la timp, firma câştigătoare a început munca în forţă câteva luni mai târziu. Nimeni nu a crezut că totul va fi gata la termen, însă lucrările s-au finalizat 100%, conform site-ului Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, înainte de 3 ianuarie 2013.

Potrivit actualmm.ro, întreaga lucrare a costat aproape 241 milioane lei. Trei luni mai târziu, pasul Mesteacăn, acolo unde trebuia să fie trei benzi de circulaţie, nu are decât două pe care se poate circula. Cealaltă s-a surpat. Şefii CNADNR susţin că porţiunea de drum afectată a fost refuzată de la recepţie şi că reparaţiile vor trebui făcute de către constructor, pe cheltuiala lui.

"Acolo este vorba despre o cedare la taluz pe banda dinspre acostament. La drum încă nu a fost făcută recepţia, se va face o expertiză, iar constructorul pe banii lui va reface această porţiune", a spus Eugen Cecan, director CNADNR Regionala Cluj, pentru actualmm.ro. Aceasta nu este singura problemă în zona respectivă. Malurile de pământ dinspre partea de urcare au început să o ia la vale şi în multe zone au blocat rigolele de pe margine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net