Un fost candidat la Cotroceni a rămas fără vila cu turnuleţe. Obama de Meteor, condamnat pentru evaziune fiscală

image
Viaţa lui Ninel Potârcă s-a schimbat radical din 2009 încoace

Un fost candidat la alegerile prezidenţiale din anul 2009 riscă să ajungă în stradă, pentru că vila sa a fost vândută de către ANAF pe o sumă modică de 7.000 de euro. Ninel Potârcă, fost om de afaceri, de etnie romă, din Gorj, care s-a ales şi cu porecla de „Obama de Meteor“, având în vedere numele cartierului în care locuieşte şi aventura electorală, a suferit mai multe condamnări penale pentru evaziune fiscală.

Prejudiciul stabilit de instanţele de judecată în procesele în care a fost judecat şi condamnat se ridică la aproximativ 20 milioane de euro, astfel că a fost pus sechestru pe mai multe bunuri, printre care vila cu turnuleţe şi multe camere, din cartierul Meteor, din municipiul Târgu Jiu, Gorj.Casa a fost scoasă la vânzare de mai multe ori, iar preţul a scăzut la 7.000 de euro. Locuinţa a fost achiziţionată în cele din urmă de către un cetăţean din Craiova, scrie adevarul.ro.

Ninel Potârcă spune că executorul şi noul proprietar vor fi lăsaţi să intre în casă: „Îl lăsăm să intre, dacă a cumpărat şi vine cu un executor care trebuie să pună în aplicare o hotărâre de evacuare. Am pierdut tot ce am avut. Terenuri, hale, moteluri. A luat tot statul. Casa s-a vândut cu 7.000 de euro, de la evaluarea făcută de trei milioane de lei. A fost vândută pe un preţ derizoriu”. 

Fostul candidat spune că în cel mai rău caz va pleca din casă împreună cu familia cu o căruţă şi va trăi în cort, aşa cum au vieţuit înaintaşii săi în urmă cu mult timp.

„Casa a fost construită în anul 1994. Am dărâmat casa veche şi am făcut o nouă casă. În aceeaşi curte se află şi casele fraţilor mei. Este o curte comună. Dacă mă dau afară, mă mut la fratele meu. Nu ştiu dacă o să-mi perceapă chirie. Mă gândesc şi la o altă soluţie, să iau căruţa pe care o am într-un atelier, un cort, copiii şi nepoţi şi mă duc într-un sat şi o să stau cu cortul. Aici am ajuns”, a spus fostul om de afaceri la postul Radio Infinit.

Fostul candidat a fost condamnat de mai multe ori la închisoare pentru fapte de evaziune fiscală, având de executat în total o pedeapsă de 10 ani de închisoare, din care a executat doar 5. 

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg