Un tat─â a fost filmat ├«n timp ce ├«┼či bate fiul de 7 ani cu o cruzime nev─âzut─â. Ce reac╚Ťie a avut mama

image
FOTO: Oana ┼×lemco

Scena de groaz─â s-a produs la ├«nceputul lunii ianuarie, ├«n comuna Frumosu, jude┼úul Suceava. ├Än videoclipul realizat ├«n locuin┼úa familiei se vede cum b─ârbatul ├«┼či tr├ónte┼čte fiul de doar 7 ani de p─âm├ónt ┼či ├«l love┼čte apoi ├«n repetate r├ónduri cu o sc├óndur─â, sub privirea mamei care ├«n tot acest timp pare s─â se amuze.

UPDATE: Tat─âl agresor a fost re┼úinut de Poli┼úie. ÔÇ×B─ârbatul agresor ├«n v├órst─â de 48 de ani a fost  re┼úinut de poli┼úi┼čti ┼či condus la audieri la sediul Poli┼úiei Municipiului C├ómpulung Moldovenesc, urm├ónd ca la finalizarea acestora s─â se dispun─â masuri procesuale inclusiv m─âsuri preventive de libertateÔÇŁ, a declarat Ionu┼ú Epureanu, purt─âtorul de cuv├ónt al Inspectoratului de Poli┼úie Suceava. 

Un copil ├«n v├órst─â de doar 7 ani din comuna sucevean─â Frumosu a fost b─âtut f─âr─â mil─â de propriul tat─â. Scena de groaz─â a fost filmat─â ├«n locuin┼úa familiei. ├Änregistrerea video a ajuns apoi, ├«n ├«mprejur─âri ├«nc─â neclare, pe Facebook. ├Än cadrul film─ârii se vede cum b─ârbatul ├«┼či apuc─â copilul de g├ót, ├«l ├«mpinge ├«n pozi┼úie vertical─â pe podea, cu fa┼úa ├«n sus, dup─â care ├«l ridic─â deasupra solului ┼či ├«l izbe┼čte pur ┼či simplu de p─âm├ónt.Apoi, pune m├óna pe un obiect care pare a fi o sc├óndur─â ┼či ├«l love┼čte cu sete pe b─âiat. 

├Än tot acest timp, mama copilului este ├«n ├«nc─âpere ┼či prive┼čte ├«ntreaga scen─â de pe un scaun, ba chiar pare s─â se amuze ├«n timp ce trage dintr-o ┼úigar─â. Femeia nu intervine ca s─â ├«┼či apere copilul de m├ónia tat─âlui.

Poli┼úi┼čtii suceveni s-au autosesizat ┼či au ├«nceput o anchet─â, imediat dup─â ce filmule╚Ťul a devenit viral. Au luat leg─âtura cu mama b─âiatului agresat ┼či au ├«ntrebat-o dac─â are nevoie de ordin de protec┼úie ┼či dac─â vrea s─â depun─â o pl├óngere ├«mpotriva so┼úului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric s─â ia vreo m─âsur─â. Cazul a ajuns ├«n aten┼úia Direc┼úiei de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului Suceava, potrivit adev─ârul.ro.

Asisten┼úii sociali au f─âcut o anchet─â ┼či au constatat c─â familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani ┼či doi adolescen┼úi de 14 ┼či 15 ani. C├ónd ┼či-a dat seama c─â risc─â s─â fie dec─âzut─â din drepturile p─ârinte┼čti, mama a acceptat s─â p─âr─âseasc─â c─âminul conjugal pentru a se ad─âposti ├«mpreun─â cu copiii s─âi ├«ntr-un centru de ├«ngrijire al Direc┼úiei de Asisten┼ú─â Social─â.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png