Un viceprimar a picat Bac-ul cu 3,4 la română și 2,2 la matematică. Cum s-a scuzat acesta

Ultima actualizare:

    Viceedilul nu a avut timp să învețe penyru că a stat zilnic la primărie
Viceedilul nu a avut timp să învețe penyru că a stat zilnic la primărie

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului a luat sfârșit, ir notele picaților din vară au aflat și cât de mult s-au străduit pentru a promova examenul maturiății. Este și cazul unui viceprimar din județul Prahova care ”nu a avut timp să învețe”, iar notele sale au arătat acest lucru. Viceedilul a obținut nota 3,4 la limba română, 2,2 la matematică și 1,6 la fizică.

Viceprimarul comunei Bărcănești, Prahova, Dănuț Duță, a picat cu brio examenul de Bacalaureat din sesiunea din toamnă, notele sale fiind extrem de mici. Alesul local a primit nota 3,4 la Limba şi Literatura Română, 2,2 la Matematică şi 1,6 la Fizică. Chiar și așa, acesta nu-și pierde speranța, declarând că nu se va da bătut și că va încerca și anul viitor, dar de data aceasta va lua meditații și nu se va mai pregăti singur, acasă.

”M-am pregătit acasă, singur. Am avut mult de muncă la Primărie, am muncit şi sâmbăta şi duminica, nu prea am avut timp să învăţ. Doar ce am citit puţin, acasă. Şansa nu s-a terminat aici. Mai dau. Din februarie încep pregătirile, meditaţiile”, a declarat Dănuț Duță, potrivit Mediafax.

Viceprimarul a terminat Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” din Ploiești, specializarea tehnician în industria textilă, în urmă cu patru ani, la seral, nu avea nevoie de bacalaureat. Acesta declară că nici acum nu prea are nevoie, dar a susținut examenele la insistențele primarului.

”Am terminat acum patru ani, la seral, liceul. Atunci lucram la privat, nu-mi trebuia bacalaureatul. Nici acum nu-mi trebuie. L-am dat abia acum pentru că m-a îndemnat şi susţinut domnul primar”, a spus viceprimarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net