Uniforme de poliție abandonate pe stradă, în Arad


    Uniformele de poliție au fost găsite de un bărbat din Aradfoto: Facebook
Uniformele de poliție au fost găsite de un bărbat din Aradfoto: Facebook

Descoperire incredibilă în zona gării din Arad. Locuitorii blocurilor din apropiere au găsit două uniforme de poliție aruncate la gunoi. Martorii susțin că, în urmă cu ceva timp, au hainele au fost purtate de doi adolescenți fără adăpost. Poliția face o anchetă în acest sens. Autoritățile vor să afle ale cui sunt articolele vestimentare și din ce motive au fost abandonate.

Doar o scurtă din componența unei uniforme a fost recuperată de poliție. Un bărbat din zona stației CFR din Arad a adus-o, zilele trecute, la sediul IPJ Arad. Omul a povestit anchetatorilor că a găsit geaca abandonată. Imediat polițiștii au mers la locul indicat de bărbat și au început verificări. Au fost audiați mai mulți martori  și au căutat prin împrejurimi. Proprietarul hainelor nu a fost încă identificat.

Uniformele de poliție ar fi putut să cadă de la balcon

”Referitor la elementele de uniformă se fac verificări pentru identificarea provenienței. Se ia în calcul și posibilitatea ca acestea să fi căzut de la un balcon din cauza condițiilor meteo. Fapta nu constituie o încălcare a normelor legale”, a declarat pentru Click! purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Adina Aconstantinesei.

În presa locală au apărut informații că unul dintre adolescenții fără locuințe ar fi purtat și un chipiu. Însă poliția nu a confirmat că ar fi vorba despre un astfel de element.

Este posibil ca articolele vestimentare să fi căzut de la balconul unui agent care locuiește în zona respectivă. Dar deocamdată nu a fost începută nicio cercetare pe linie disciplinară.

Nu este exclus ca un agent care şi-a pierdut uniformele să fie tras la răspundere. Asta pentru că, după cum am aflat neoficial, un angajat al IPJ locuieşte în zona în care au fost găsite obiectele de îmbrăcăminte, de care ar fi trebuit să aibă mai multă grijă. Deocamdată, nu a fost începută nicio cercetare pe linie disciplinară.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg