Unul dintre răniții de la Petromidia a murit!


    Răniții au fost transportați la spitalele din Capitală cu ambulanțele
Răniții au fost transportați la spitalele din Capitală cu ambulanțele

Cei patru răniţi în explozia produsă, ieri seară, la rafinăria Petromidia din Năvodari au ajuns azi dimineaţă la spitale din Capitală cu ambulanţe. Elicopterul nu i-a mai putut duce din cauza vremii nefavorabile.

UPDATE, ora 8.50: Bărbatul care avea arsuri pe toată suprafața corpului a murit la spital azi dimineață, la mai puțin de patru ore după ce a ajuns de la Constanța la Spitalul ”Bagdasar-Arseni”, din Capitală. Reprezentanţii companiei KMG International spun că bărbatulare 48 de ani şi era inginer sudor la Rominserv. "

Compania noastră, prin întreaga echipa, îşi exprimă profunda durere pentru pierderea colegului nostru, I.B., ca urmare a incidentului de luni, 22 august, de pe platforma Petromidia. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei si prietenilor săi, gândurile noastre se îndreaptă către ei”, a transmis compania într-un comunicat.

Și ceilalți trei pacienți sunt grav, mai ales că au arsuri și de căi respiratorii.

Cei patru pacienţi au ajuns la Spitalul de Arsuri şi la Spitalul „Bagdasar Arseni” în jurul orei 5.00 dimineaţa și au preluaţi de medici.

La  ”Bagdasar-Arseni” a fost adus bărbatul de 48 de ani, care are arsuri de gradul III pe 100% din suprafaţa corpului.

Tot aici a fost transportat şi un bărbat de 49 de ani cu arsuri de gradul II şi III pe 25% din suprafaţa corpului.

Ceilalţi doi bărbaţi, de 34 şi 58 de ani, care au arsuri de gradul II şi III pe 20% şi respectiv 24% din suprafaţa corpului au fost duși la Spitalul de Arsuri din Capitală, anunță news.ro.

Elicopterele nu i-a mai transportat

Două elicoptere au ajuns, ieri seară, pe Aeroportul ”Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, pentru a-i prelua pe cei patru răniţi.

Primul pacient - bărbatul cu arsuri pe 100% din suprafaţa corpului - a fost adus de la Spitalul Judeţean Constanţa şi urma să fie transportat cu unul dintre elicoptere.

Ulterior, urmau să fie aduşi şi ceilalţi trei răniţi pentru a fi transportaţi cu celălalt elicopter.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Bucureşti, aparatele de zbor nu au putut pleca spre Constanţa, iar după câteva ore de aşteptare autorităţile au luat decizia să renunţe la transportul aerian al răniţilor şi să folosească ambulanţe pentru transportul victimelor.

Explozia s-a produs aseară

O explozie s-a produs, luni seară, în jurul orei 18.00, la rafinăria Petromidia, deflagraţia fiind urmată de un incendiu puternic, care a fost stins după aproximativ o oră.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane, angajaţi ai rafinăriei. De asemenea, două persoane au fost intoxicate cu fum, fiind transportate la Spitalul Judeţean Constanţa. Reprezentanţii ISU Dobrogea spuneau că, în urma exploziei, după măsurători ale emisiilor din aer nu au fost înregistrate valori care să pună în pericol viaţa oamenilor.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia