UPDATE Bărbatul care a înţepat o femeie în tramvai, audiat de anchetatori. Este însurat cu o avocată

Ultima actualizare:
Cătălin Nistor este căsătorit cu o avocată.
Cătălin Nistor este căsătorit cu o avocată.

Tânăra s-a urcat într-un tramvai de pe linia 41, pentru a merge la serviciu. Nu şi-a dat seama de pericolul care o pândeşte.

Update 18.00  Cătălin Nistor, suspectul principal în cazul femeilor înţepate în tramvai, este căsătorit cu o avocată pe nume Irina Nistor. Femeia are un cabinet de avocatură în Drumul Taberei şi nu a dorit să comenteze nimic despre scandalul în care este implicat soţul ei, scrie Adevărul. Află detalii aici!


    Cătălin Nistor este căsătorit cu o avocată.
Cătălin Nistor este căsătorit cu o avocată.

Update 16:55  Bărbatul audiat în prezent de poliţişti se numeşte Cătălin Nistor şi este angajat la banca Unicredit, conform Adevărul. Anca Nuţă, reprezentata băncii Unicredit, a refuzat să spună dacă bărbatul lucrează sau nu pentru respectiva instituţie, declarând că va oferi informaţii doar organelor de anchetă.

Update 15:25 "Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, pedeapsa maximă este de 7 ani de închisoare. El a recunoscut fapta. Are 38 de ani, are un loc de muncă stabil. Din datele din care le-a oferit în prezent, ar fost vorba despre un ac de birou. Bărbatul a declarat că a făcut acest gest pentru a atrage atenţia femeilor respective",  a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Update 15:15 Bărbatul a recunoscut că a înţepat femei cu un ac.

Update 13:30 Potrivit Pro Tv, după apariţia imaginilor în presa şi pe internet, bărbatul şi-a sunat şefii de la sucursala unde lucrează şi le-ar fi spus că este vorba de o confuzie.

Update 13:20  "Într-adevăr, în urmă cu câteva zeci de minute acest bărbat a fost identificat şi în acest moment se află la audieri la Secţia 22 Poliţiei. De ieri până astăzi au mai fost depuse încă cinci plângeri. Femeile respective au fost victime în luna decembrie. Au fost foarte multe apeluri la 112 care ne-au îndreptat către această persoană. Bărbatul le înţepa nu doar în tramvaiul 41, ci şi în alte locuri din Bucureşti. Cei care au trecut prin asemenea situaţii sunt rugaţi să vină să depună plângere", a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la Realitatea TV.

Update 13:00 Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul are 38 de ani, este căsătorit şi este funcţionar la o bancă.

Şocată, tânăra a avut totuşi prezenţă de spirit şi i-a făcut agresorului o poză cu telefonul mobil. S-a dus apoi glonţ la spital, iar medicii au confirmat că a fost înţepată cu un obiect care părea a fi ac. I-au făcut mai multe teste şi vaccinuri care să o ferească de eventuale infecţii.

Boli ca HIV sau Hepatita c, transmisibile prin înţepătură, nu pot fi însă prevenite astfel, iar dacă au fost contactate, nu pot fi imediat depistate. Împreună cu iubitul ei, fata a pornit pe internet o campanie prin care încearcă să afle detalii despre individ.

Bucureştenii sunt şocaţi de cele întâmplate şi se roagă să nu li se intersecteze drumul cu cel al atacatorului. Alte şase femei au depus plângere împotriva acestui bărbat. Alte femei care au fost înţepate sau au trecut prin situaţii asemănătoare sunt rugate să dea detalii la Poliţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net