UPDATE Cristian Cioacă, arestat preventiv! Vezi reacţia mamei Elodiei Ghinescu! Avocata poliţistului nu este surprinsă

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendare pentru spargerea email-urilor soţiei sale
Cristian Cioacă a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendare pentru spargerea email-urilor soţiei sale

Cristian Cioacă ajunge după gratii după ce magistraţii au decis arestarea sa pentru uciderea soţiei lui, Elodia Ghinescu.

UPDATE. Cristian Cioacă a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti, încătuşat şi dus la sediul IPJ Argeş, pentru a fi preluat de către poliţiştii bucureşteni.

Cioacă a fost ridicat din apartamentul său situat la etajul al doilea al unui bloc de patru etaje din cartierul Banatului din Piteşti, primele indicii arătând că acesta îi aştepta în locuinţă pe oamenii legii, cu lumina stinsă şi bagajul făcut, să vină să-l ridice, informează Mediafax.

Poliţistul a refuzat să facă vreo declaraţie jurnaliştilor aflaţi în faţa locuinţei sale.

Procurorii au cerut arestarea lui Cioacă, în 28 noiembrie 2012, după ce au fost găsite noi probe ce îl incriminează pe poliţist, rezultatele ADN în urma prelevării unor probe de sânge din apartamentul conjugal confirmând că acestea aparţin avocatei braşovene Elodiei Ghinescu, precum şi că s-a declarat decesul avocatei printr-o hotărâre judecătorească.

Cristian Cioacă a mers, azi după-amiază, mai întâi la domiciliul din Piteşti, să-şi ia băieţelul de la şcoală, apoi s-a predat la poliţie. Cel puţin asta a susţinut avocata sa, Maria Vasii.

"Era o decizie aşteptată, nu ne-a surprins, pentru că a fost luată sub presiunea publică. Sunt convinsă că această arestare va fi de scurtă durată. Intenţia noastră este ca dosarul să ajungă la judecată pe fond cât mai repede în instanţă", a declarat avocata polițistului, Maria Vasii, la România TV.

Foto: Mediafax

Tribunalul a respins solicitarea procurorilor, însă procurorii au făcut recurs.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia. Ulterior, haine de poliţist, aparţinând lui Cioacă au fost găsite într-o râpă lângă Râşnov, potrivit RTV.

"Toată lumea era foarte contrariată de ceea ce s-a petrecut până acum. Lumea cu care am vorbit a fost de partea noastră. Era de aşteptat aşa ceva. Şi judecătorii s-au săturat de minciunile şi batjocura lui Cioacă. Poate aşa a vrut Dumnezeu sau Elodia de pe lumea ailaltă. Nu se poate ca Cel de Sus să lase un criminal pe stradă. Au fost probe 100% că el a omorat-o şi i-a profanat cadavrul", a declarat mama Elodiei Ghinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Dohovnicul lui IPS Teodosie jpg
image png
familia corvinilor jpg
Mita doctor medic euro bancnote FOTO Shutterstock jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Schengen shutterstock 9 jpg
still 21050769 6032 still jpg
sofe4 actu foto baza soferi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net