Uraaa! Avem patinoar!

S-au deschis patinoarele, bucuria copiilor! După luni de aşteptare, acum se pot distra în voie pe gheaţă, în aer liber.

Aşa au făcut şi aseară sute de tineri, în prima zi de deschidere a patinoarului din Drumul Taberei. Pentru că a fost inaugurarea, amatorii de senzaţii tari au avut intrarea gratuită.

„Abia aşteptam, de anul trecut nu am mai pus patinele în picioare, ne era dor!", spune Ramona Cloşcă, o tânără de 18 ani. Şi prietena ei Catrinel Costache s-a bucurat când a auzit azi (n.r.- ieri) la liceu că se deschide patinoarul.

„Aproape că am uitat să merg. E mişto rău de tot! Mi-aş fi dorit să avem un patinoar mare care să fie deschis tot timpul anului", afirmă ea.

Patinoarul de aici e deschis de luni până joi, de la 12.00 la 23.00, vinerea şi sâmbăta de la 09.00 la 24.00 şi duminica de la 09.00 la 23.00. Intrarea costă 10 lei, de luni până vineri şi 15 lei, în weekend. Dacă nu aveţi patine, le puteţi închiria, costă 10 lei.

Intrare liberă la Cişmigiu şi Herăstrău

Pe 1 Decembrie se deschid şi patinoarele din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu. Până pe 23 decembrie, accesul este gratuit în Cişmigiu, de la ora 10.00 la ora 12.00, de luni până vineri. În Herăstrău nu plătiţi între 1 şi 16 decembrie.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg