Urmărire periculoasă! Un bărbat fără permis a intrat cu mașina într-o casă și un copac, cu poliția pe urme


    Bărbatul a fost prins de forțele de ordineFoto: Arhivă Click
Bărbatul a fost prins de forțele de ordineFoto: Arhivă Click

Un bărbat fără permis, urmărit de polițiști, s-a izbit cu mașina de o casă și un copac, în Arad, informează autoritățile.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost urmărit de poliţişti, luni seară, 22 iunie, pe străzile din municipiul Arad, pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor. În timpul urmăririi, acsta s-a izbit cu mașina de o casă şi un copac, înainte să fie prins, relatează Agerpres.

Incidentul a avut loc în zona istorică a municipiului Arad, după ce poliţiştii au încercat să oprească maşina în trafic pentru verificări. Şoferul nu a oprit, a continuat să accelereze şi a pierdut controlul volanului pe strada Grigore Alexandrescu, unde s-a izbit de o casă.

„Ulterior, şi-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, unde a intrat în coliziune cu un pom şi a ricoşat într-un autoturism. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti în curtea Liceului Teologic, fiind condus la sediul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Adina Aconstantinesei. Ulterior, oamenii legii au sesizat că bărbatul nici măcar nu avea permis de conducere.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg