Urmează un adevărat coșmar pentru șoferii din București! Se închide centrul Capitalei

Vor urma trei ani de trafic de coșmar absolut pentru șoferii din Capitală! Astăzi s-a decis la Guvern începerea lucrărilor de refacere a planșeului de la Piața Unirii.

Pasaj Piața Unirii
Pasaj Piața Unirii

Primăria Sectorului 4 și-a asumat responsabilitatea pentru una dintre cele mai ample lucrări de infrastructură din București. Premierul Marcel Ciolacu nu a ezitat să prezinte acest proiect ca fiind unul marca PSD. Bani de la Guvern și de la Primăria Sector 4, executant (lăudat să îi fie numele) Erbașu jr. În mod normal aceste reparații ar fi trebuit realizate de Primăria Capitalei, cu ajutor de la Guvern și ceva fonduri europene, dar cum să crești pe alții în sondaje când alegerile bat la ușă?

Lucrările de consolidare de la kilometrul zero al Capitalei sunt cu adevărat necesare. Timp de trei ani Capitala va fi ruptă-n două. Dar nu trebuie să te împăunezi în campania electorală cu ceva ce oricum trebuie făcut, dacă nu vrei să vezi metroul cum înoată pe Dâmbovița.

Iată, însă, ce a declarat premierul.

„Vorbim, de fapt, despre niște promisiuni făcute și de către domnul primar Băluță, și de către mine, și de către Guvernul României… Cel mai mult mă bucur că antreprenoriatul românesc își adaugă astăzi, în portofoliu două proiecte importante pentru români! Este o dovadă în plus a maturității la care au ajuns firmele românești, a competitivității lor pe o piață deschisă!

Citește continuarea pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net