Va ieşi din puşcărie în 2035. L-a înjunghiat în gât, apoi a violat-o pe concubină lângă cadavru

Ultima actualizare:

    Asasinul Cătălin Durai, condamnat definitivFoto: opiniatimisoarei.ro
Asasinul Cătălin Durai, condamnat definitivFoto: opiniatimisoarei.ro

Criminalul şi-a aflat pedeapsa! Curtea de Apel Timişoara a emis sentinţa finală într-un dosar în care a fost judecat Cătălin Durai. Bărbatul de 38 de ani a fost acuzat că l-a ucis cu mai multe lovituri de cuţit pe un amic de pahar, după care a violat-o pe concubină lângă cadavru. Criminalul a plecat apoi, luând din locuinţa victimelor un aparat de radio şi 140 de lei. Asasinul a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

O crimă de o cruzime rară, comisă în luna aprilie a acestui an, i-a pus în alertă pe poliţiştii din Timiş. Alarma la 112 s-a dat după ce un bărbat de 52 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, într-un apartament de pe strada Labirint din Timişoara. La scurt timp, autorul crimei a fost identificat în persoana lui Cătălin Durai, care a şi fost arestat preventiv. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar ancheta avea să scoată la iveală detalii înfiorătoare.

Toţi trei erau beţi

Potrivit datelor din rechizitoriu, totul a început în seara zilei de 7 aprilie 2016, când criminalul şi concubina bărbatului ucis au băut câte trei beri în Piaţa 700 din Timişoara. În drum spre apartamentul în care au mers pentru a continua să bea, femeia şi Durai au oprit la un alt local, unde s-au întâlnit şi cu victima. Femeia a declarat că, la sosirea în apartament,  toţi trei erau deja beţi, dar au continuat să consume alcool.

Cuţitul s-a rupt

La un moment dat, cei doi bărbaţi au început să se certe, iar Durai a luat un cuţit de pe masă şi l-a înjunghiat de mai multe ori în gât. Necropsia a scos la iveală că victima a murit după ce a fost lovită de zece ori cu cuţitul. De asemenea, ancheta a arătat că, în timpul agresiunii, cuţitul folosit de criminal s-a rupt, acesta punând mâna pe un al doilea cuţit.

Un aparat de radio şi 140 de lei

Femeia a încercat să intervină în apărarea concubinului, fiind şi ea tăiată la mână cu cuţitul. După fapta îngrozitoare, criminalul a legat-o de mâini cu o bluză de pijama, apoi s-a dus în baie, s-a spălat şi s-a schimbat cu haine curate găsite în casă. După ce a revenit în cameră, Durai a violat-o pe femeie chiar lângă cadavru, după care a plecat din casă cu un aparat de radio (pe care l-a vândut ulterior cu suma de 80 de lei) şi cu 140 de lei, luaţi din buzunarul victimei. Femeia a declarat că n-a opus rezistenţă de teama criminalului, care şi-a recunoscut toate faptele de care este acuzat.

Judecătorii Tribunalului Timiş l-au condamnat pe Cătălin Durai la 19 ani de închisoare pentru omor, viol, loviri şi furt. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net