Vaccinarea cu AstraZeneca se poate face din 16 aprilie fără programare în centrele care au locuri disponibile

15 aprilie 2021
image
Foto Unsplash.com

Vaccinarea cu serul AstraZeneca se poate face fără programare, începând de vineri,16 aprilie, în centrele care au locuri disponibile. Autorităţile recoamndă celor interesaţi verificarea locurilor disponibile în harta interactivă.

ÔÇŁPentru facilitarea accesului la vaccinare, ├«n centrele ├«n care se administreaz─â vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) ┼či ├«n care sunt locuri disponibile, va fi permis─â vaccinarea persoanelor care opteaz─â pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea direct─â la centrul de vaccinare, f─âr─â a mai fi necesar─â ├«nscrierea pe platform─â, cu respectarea celorlalte proceduri ┼či instruc┼úiuniÔÇŁ, a transmis CNCAV. 

Sursa citată a precizat că este important ca cei interesaţi să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinare.

ÔÇŁPrezenta┼úi-v─â la centrul de vaccinare ├«n care sunt locuri disponibile cu un document de identitate. Vaccinarea se va realiza ├«n limita capacit─â┼úii de vaccinare a centrului. Asigura┼úi-v─â c─â nu ave┼úi simptome asociate COVID19ÔÇŁ, au transmis autorit─â┼úile.

mat napo bbdkpgfegui unsplash jpeg
oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg