Valentin Anghel, tatăl lui Ionuţ: «Dacă nu plâng la televizor nu înseamnă că nu am sentimente»

image
Valentin Anghel

Tatăl Lui Ionuţ, băiieţelul ucis de câini nu şi-a revenit după tragedia care a avut loc cu ceva timp în urmă. Într-un interviu la Kanal D, bărbatul a vorbit despre soarta maidanezilor, dar şi despre faptul că nu accept că fiul său nu mai este în viaţă.

"Toată lumea consideră că băieţelul meu e singurul vinovat sau bunica, de problema maidanezilor. Trebuia să moară copilul meu ca să se schimbe lucrurile? Din păcate aşa s-a întamplat. Al meu nu a fost primul, au mai fost cazuri... ", a spus bărbatul. În opinia sa, pentru autorităţi familia sa nu reprezintă nimic.

image
Valentin Anghel

"Pentru autorităţi noi nu reprezentăm nimic, tragedia a însemnat ceva. Le transmit iubitorilor de maidanezi să îi adopte sau să facă demersuri la autorităţi sa faca adapsoturi, sau să strângă bani pentru adăposturi, au multe de făcut, nu trebuie să se ajungă la ultima soluţie.", a declarat tatăl puştiului sfâşiat de câini la Kanal D.

Întrebat dacă este sigur că maidanezii sunt câinii care i-au omorât fiul, tatăl lui Ionuţ a spus că este convins de acest lucru din prima clipă. "Eu mi-am văzut copilul la faţa locului. Ştiu din prima clipă. Văzând muşcăturile de câine am ştiut despre ce e vorba. Nu o să accept niciodată moartea copilului meu. Dacă nu plâng la televizor nu înseamnă că nu am sentimente. Nu am niciun semn de întrebare în privinţa morţii lui, nici procurorii nu au alte piste. Totul este clar", a mai spus Valentin Anghel cu durere.

simeon stalpnicul png
Valentin Anghel
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
traian basescu 0 jpeg
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Hidroelectrica FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Umar Kremlev si Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina