Valentin Anghel, tatăl lui Ionuţ: «Dacă nu plâng la televizor nu înseamnă că nu am sentimente»

Ultima actualizare:
Valentin Anghel
Valentin Anghel

Tatăl Lui Ionuţ, băiieţelul ucis de câini nu şi-a revenit după tragedia care a avut loc cu ceva timp în urmă. Într-un interviu la Kanal D, bărbatul a vorbit despre soarta maidanezilor, dar şi despre faptul că nu accept că fiul său nu mai este în viaţă.

"Toată lumea consideră că băieţelul meu e singurul vinovat sau bunica, de problema maidanezilor. Trebuia să moară copilul meu ca să se schimbe lucrurile? Din păcate aşa s-a întamplat. Al meu nu a fost primul, au mai fost cazuri... ", a spus bărbatul. În opinia sa, pentru autorităţi familia sa nu reprezintă nimic.

Valentin Anghel
Valentin Anghel

"Pentru autorităţi noi nu reprezentăm nimic, tragedia a însemnat ceva. Le transmit iubitorilor de maidanezi să îi adopte sau să facă demersuri la autorităţi sa faca adapsoturi, sau să strângă bani pentru adăposturi, au multe de făcut, nu trebuie să se ajungă la ultima soluţie.", a declarat tatăl puştiului sfâşiat de câini la Kanal D.

Întrebat dacă este sigur că maidanezii sunt câinii care i-au omorât fiul, tatăl lui Ionuţ a spus că este convins de acest lucru din prima clipă. "Eu mi-am văzut copilul la faţa locului. Ştiu din prima clipă. Văzând muşcăturile de câine am ştiut despre ce e vorba. Nu o să accept niciodată moartea copilului meu. Dacă nu plâng la televizor nu înseamnă că nu am sentimente. Nu am niciun semn de întrebare în privinţa morţii lui, nici procurorii nu au alte piste. Totul este clar", a mai spus Valentin Anghel cu durere.


    Valentin Anghel
Valentin Anghel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net