Valentin Gherbe, fondatorul Anonymus, găsit fără viață în propria casă

Valentin Gherbe, fondatorului brandului Anonymus, a fost găsit fără viață în apartamentul său situat în Capitală. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului. 

Valentin Gherbe, fondatorul Anonymus
Valentin Gherbe, fondatorul Anonymus

Valentin Gherbe a fost găsit mort în propria locuință din București, conform unor surse judiciare. Trupul bărbatului în vârstă de 43 de ani se afla în stare avansată de putrefacție, iar pe corpul său nu existau urme de violență, potrivit informațiilor oferite de către anchetatori. Corpul său a fost transportat la Instututul de Medicină Legală pentru ca medicii legiști să poată stabili care au fost cauzele care au produs decesul lui Valentin, informează Gândul.

Anonymus este un brand care se ocupă cu organizarea petrecerilor. El a fost fondat de către Valentin Gherbe în anul 2010. Înainte de a fi interesat de partea de divertisment, Valentin a activat în echipa națională de hochei.

”La data de 31 ianuarie, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul” a transmis Poliția Capitalei.

La scurt timpă după aflarea teribilei vești, cei care l-au cunoscut pe Valentin au transmis mesaje de condolențe familiei acestuia și și-au exprimat durerea. 

Mi-aș fi dorit să văd atât de multe mesaje despre tine atunci când erai în viață Valentin Gherebe.Ai fost un visător și un creator! Mă bucur că te-am cunoscut și îți mulțumesc pentru scurta călătorie oferită de proiectul tău Anonymous. Mă doare să știu că nu am putut să fac mai mult pentru a te ajuta să zâmbești mai des. MISSION FAIL FOR ALL OF US! Ne vedem dincolo și mai povestim. Drum lin să ai”, a fost mesajul unui apropiat al bărbatului. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net