Vânătoarea de la Balc, «deranjată» de poliţişti

Ultima actualizare:

    La vânătoarea de Balc se împuşcă anual zeci de mistreţiFoto: Mediafax
La vânătoarea de Balc se împuşcă anual zeci de mistreţiFoto: Mediafax

Dacă până acum celebra vânătoare de la Balc era marcată de protestele iubitorilor de animale, anul ăsta a fost întreruptă de… poliţişti! Oamenii legii au fost chemaţi să intervină pentru a-i potoli pe bogătanii veniţi să împuşte mistreţi.

În jur de 20 de avioane particulare erau aşteptate să aterizeze încă de vineri pe aeroportul din Oradea. Cei mai bogaţi oameni din lume şi-au dat întâlnire în România weekendul acesta, cu ocazia unei noi ediţii a mega-vânătorii organizate la Balc de omul de afaceri Ion Ţiriac.

Deşi organizată ca la carte, vânătoarea nu a fost lipsită de incidente: poliţia a sosit la faţa locului să pună capăt “măcelului”. Spre nemulţumirea participanţilor, un cetăţean a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia oamenilor legii, motivând că acţiunea este orice altceva numai vânătoare nu. Potrivit Digi24, bărbatul, reprezentant al unei organizaţii care luptă pentru drepturile animalelor, a invocat ilegalitatea vânătorii organizate anual de Ion Ţiriac. Prezenţa poliţiştilor nu a picat deloc bine invitaţilor, care au fost nevoiţi să facă o pauză de tir.

Iar la Balc sunt numai nume grele din mediul politic sau de afaceri din Europa şi nu numai! La vânătoarea din acest weekend erau aşteptaţi, printre alţii, Volker Schmidt (din grupul Allianz), Sandor Csany, considerat cel mai bogat om din Ungaria, omul de afaceri Klaus Mangold, fost preşedinte al grupului Chrysler-Daimler, Peter Rau, fost expert financiar Philip Moriss şi Porsche, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Rudolf Streicher, fost ministru în mai multe guverne ale Austriei, industriaşii Wolfram Zoller, Siegfried Wolf, Alexander Pappas şi Rafael Malo.

image
image
image
image
image
image
euroins despagubiri rca png
amanda bine bine jpg
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg