VIDEO BMW versus autobuz, varianta de Vaslui. Șicanarea din trafic s-a încheiat cu bătaie

Ultima actualizare:

    Posesor de BMW vs. şofer de autobuz varianta vasluiană Foto Adeăvrul.ro
Posesor de BMW vs. şofer de autobuz varianta vasluiană Foto Adeăvrul.ro

Un nou conflict în trafic, aproape identic cu cel din București care a devenit viral în scurt timp. Poliţiştii din Vaslui cercetează un incident petrecut într-o intersecţie din oraş, care i-a avut ca protagonişti pe şoferul unui autobuz şi pe un tânăr ce conducea un autoturism marca BMW.

Poliția din Vaslui a fost sesizată de către șoferul autobuzului, invocaând faptul că a fost luat la bătaie de câtre un tânăr șofer al unui BMW, după ce timp de mai multe sute de metri l-a șicanat în trafic.Camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul au surprins altercaţia dintre cei doi şoferi, iar din imagini se observă cum şoferul autobuzului este cel care a început să îl lovească pe şoferul care îl blocase în plină intersecţie şi gesticula în faţa mijlocului de transport. Autobuzul plecase de câteva minute din autogara Vaslui şi se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor. Încă de la plecare, şoferul BMW-ului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori, potrivit adevărul.ro.

Autobuzul se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor, și încă de la plecare, șofeul BMW-ului a început să-l șicaneze pe conducătorul autobuzului.Tânărul susţine că autobuzul ar fi plecat din staţie fără a semnaliza, punându-l în situaţia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident. După câteva sute de metri de şicanare, în prima intersecţie, tânărul de la volanul autoturismului BMW a oprit maşina în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi a început să gesticuleze. Şoferul autobuzului a coborât de la volan şi, în urma unui schimb de replici, i-a dat un pumn tânărului care l-a şicanat. Cei doi au început să se lovească reciproc, în sprijinul şoferului de autobuz intervenind şi un alt bărbat, un coleg al acestuia, aflat şi el în trafic. Între timp, zeci de autoturisme erau blocate în intersecţie. În imagini se observă cum şoferul de autobuz aleargă după tânărul care îşi abandonase BMW-ul în intersecţie. La un moment dat, şoferul de autobuz se împiedică şi cade pe carosabil, însă lupta este continuată de colegul său care i-a dat şi el câteva lovituri posesorului de BMW. Scena a durat câteva minute, sub privirile călătorilor din autobuz şi a şoferilor blocaţi în trafic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net