VIDEO Ce se întâmplă cu Casa Poporului de "Zilele Bucureştiului"

Ultima actualizare:

    Casa Poporului îşi va schimba înfăţişarea de la o secundă la alta
Casa Poporului îşi va schimba înfăţişarea de la o secundă la alta

Transformare de senzaţie pentru Casa Poporului de "Zilele Bucureştiului". Cea de-a doua clădire din lumea ca mărime va lua forme dintre cele mai ciudate, graţie unui joc de imagini 3D unic în Europa. Click! vă prezintă în premieră o bucăţică din acest show care vă va impresiona şi vă invită să-l savuraţi în întregime sâmbătă, începând cu ora 23.00.

iMapp Bucharest 555 este numele spectacolului multimedia care va avea loc pe faţada Casei Poporului, sâmbătă seară. E vorba de 5 show-uri a câte 5 minute și 55 de secunde, pe cea mai impresionantă suprafață pe care o poate oferi o clădire. Deși fațada Palatului Parlamentului a mai fost folosită pentru proiecții, este prima dată când este încorporată într-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20.000 de metri pătrați.

Cinci echipe de artişti din toată lumea se vor întrece în a da faţadei Casei Poporului forme nemaiîntâlnite, demne de filmele SF. Selecția echipelor de artiști a fost efectuată în urma unui concurs desfășurat pe site-ul oficial al evenimentului. Dintre participanți, au fost selecționate 5 echipe cu un portofoliu deosebit, cărora li s-a oferit posibilitatea de a-și transforma ideile și viziunea în realitate, printr-un show de excepție. După ce vor avea loc toate cele 5 video-mappinguri, unul dintre ele va fi desemnat favoritul publicului, în urma unui vot prin sms, în timp real. Astfel, începând cu ora 23.05, show-ul debutează cu echipa "Maxintensity" din Ungaria, urmata de echipa "The Macula" - Cehia, echipa "Damien Fountain" din Franta, "Les Ateliers Nomad" din Romania si se incheie cu proiectiile echipei "SevenZero" din Polonia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net