VIDEO Explozie la un depozit de artificii din Zărnești. O persoană a murit carbonizată, iar alte două sunt intoxicate cu fum

12 august 2021
image
Foto: Captur─â Video

O explozie puternic─â a avut loc miercuri seara, 11 august, la un depozit privat de artificii aflat pe platforma Uzinei Tehnice Tohan din Z─ârne╚Öti, jude╚Ťul Bra╚Öov. Un b─ârbat a murit carbonizat, iar alte dou─â persoane sunt intoxicate cu fum.

ISU Bra╚Öov a alocat 4 autospeciale cu ap─â ╚Öi spum─â, o autocistera 10.000 de litri, dou─â echipaje de prim ajutor, un echipaj de cercetare chimica CBRN, un echipaj pirotehnic. Au fost alertare ╚Öi serviciile voluntare pentru situa╚Ťii de urgen╚Ť─â R├ó╚Önov, Bran, Cristian ╚Öi Vulcan.

Explozia de la Uzina Tehnic─â Tohan s-a produs ├«n jurul orei 20:50, potrivit ISU Bra╚Öov.  ÔÇ×├Än aceast─â sear─â, la orele 20.49, a avut loc o explozie ├«ntr-un depozit de artificii proprietate a companiei Temexson SRL, aflat pe platforma Uzinei Tohan, din Z─ârne╚Öti.

Echipele de interven╚Ťie ale ISU Bra╚Öov ╚Öi ale pompierilor din Z─ârne╚Öti au stins incendiul ├«n aproximativ jum─âtate de or─â de la declan╚Öarea lui.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui muncitor, F. A. Nicolae, ├«n v├órst─â de 29 de ani. Familia a fost anun╚Ťat─â ╚Öi urmeaz─â s─â fie ajutat─â de compania Tohan ├«n acest moment greu.

Men╚Ťion─âm c─â F. A. Nicolae era angajat al companiei Tohan ╚Öi era ├«n afara programului de lucru ├«n momentul producerii incidentului. Rela╚Ťiile de munc─â pe care le avea cu firma Temexson Srl urmeaz─â s─â fie stabilite de c─âtre Inspectoratul Teritorial de Munc─â, institu╚Ťie care se deplaseaz─â chiar ├«n aceast─â sear─â la locul incidentului.

O anchet─â va fi desf─â╚Öurat─â ╚Öi de institu╚Ťiile abilitate pentru determinarea cauzelor accidentului. Echipele specializate au semnalat degaj─âri de fum ├«n urma deflagra╚Ťiei, ├«ns─â consider─â c─â acestea nu au fost ├«n cantitate ├«nsemnat─â ╚Öi nu sunt toxice pentru popula╚ŤieÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicatul Ministerului Economiei.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg