VIDEO Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatarii din Piața Victoriei

simeon stalpnicul png

Violențe de o raritate extremă în Piața Victoriei! Doi jandarmi, unul dintre ei fiind femeie, au fost prinși în mijlocul mulțimii și au fost bătuți cu bestialitate de protestarari!

Tensiunea a explodat în Piața Victoriei! Peste 100.000 de oameni au luat cu asalt centrul orașului București, protestând împotriva Guvernului și a coaliției de guvernare. Punctul culminant a fost atins la ora 23:00, atunci când jandarmii au încercat să elibereze piața. 

După mai multe acte de violență, trupele jandarmilor au pornit spre mulțime. Doi jandarmi, însă, s-au împiedicat și au căzut, fiind rapid încercuiți de mulțimea furioasă care a început să-i calce, efectiv, în picioare!

La un moment dat, o parte dintre agresori și-a dat seama că unul dintre jandarmii căzuți este femeie și a încercat să o protejeze de mulțimea furioasă. După câteva minute în care cei doi jandarmi au putut să se ridice de pe asfalt, protestatarii au început din nou să-i lovească din toate părțile, cu greu aceștia reușind să se desprindă din ambuscadă!

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png