VIDEO Hoții care i-au spart casa lui Joshua Castellano au fost prinși

Ultima actualizare:

    Joshua Castellano a fost prădat anul trecut, înainte de Crăciun
Joshua Castellano a fost prădat anul trecut, înainte de Crăciun

O lună le-a luat polițiștilor să dea de urma hoților care i-au spart casa lui Joshua Castellano.Astăzi, 23 ianuarie, aceștia au făcut percheziții în mai multe locuințe la persoane suspectate că au participat la furtul casetei de valori.

Pe 23 decembrie 2018, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă de hoţi. Aceştia au profitat că omul nu era acasă și i-au furat caseta de valori în care erau bijuterii şi ceasuri de lux, potrivit unor surse din poliţie.

Astăzi, la o lună distanță, criminaliștii au pus în executare șase mandate de percheziții și patru mandate aducere pe numele unor bărbați suspectați că au legătură cu jaful comis. Ca să nu fie identificat, unul dintre ei a venit la audieri cu cagula pe cap.

”În această dimineață, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară în județul Ilfov și municipiul București, precum și mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbați suspectați de furtul unei casete de valori, pe raza sectorului 2. După finalizarea perchezițiilor persoanele vizate vor fi conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei”, informează reprezentanții Poliţiei Capitalei.

În plus, două mașini, un Audi și un BMW X5, cu care se presupune că s-a transportat marfa au fost săltate de oamenii legii. Ele reprezintă probă în dosar.

Spărgătorii sunt acuzați de furt calificat în grup organizat și riscă până la zece ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp