VIDEO Incendiu la sec╚Ťia de Psihiatrie a Spitalului Jude╚Ťean Slatina. Un pacient a dat foc izolatorului

image
To╚Ťi pacien╚Ťii au fost evacua╚Ťi, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului Surs─â foto: ISU Olt

Alarm─â de incendiu la sec╚Ťia de Psihiatrie a Spitalului din Slatina. 37 de persoane au fost evacuate ╚Öi 4 persoane s-au intoxicat. Pompierii au intervenit, iar incendiul a fost lichidat.

UPDATE ├Än urma incendiului, autorit─â╚Ťile au deschis o linie telefonic─â unde pot suna rudele ╚Öi apar╚Ťin─âtorii pacien╚Ťilor pentru a se interesa de starea acestora precum ╚Öi de locul ├«n care au fost transfera╚Ťi. Num─ârul de telefon la care pot apela este: 0722.359.050

Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a luat foc. Incendiul a izbucnit miercuri, 21 aprilie, în jurul orei 11.40.

Pentru gestionarea situa╚Ťiei au ac╚Ťionat, de la ISU Olt: 4 ma╚Öini stingere, 1 Autoscar─â, 1 descarcerare, 7 ambulan╚Ťe SMURD, 6 ambulan╚Ťe SAJ, de la ISU Dolj: 1 ma╚Öin─â stingere, 1 autospecial─â transport victime multiple, 2 ambulan╚Ťe SMURD, 1 Spital Mobil, de la ISU Teleorman: 1 autospecial─â transport victime multiple, 2 Ambulan╚Ťe SMURD, de la ISU V├ólcea: 2 ambulan╚Ťe SMURD.

Incendiul care s-a produs la Sec╚Ťia de Psihiatrie a Spitalului Jude╚Ťean Slatina a fost lichidat dup─â intrven╚Ťia pompierilor. Acesta s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivelul parterului ╚Öi la etajul 1. A fost activat Planul Ro╚Öu de Interven╚Ťie. Au fost evacuate 36 persoane, dintre care 6 persoane au fost intoxicate cu fum ╚Öi sunt transportate la UPU. 

Se pare c─â unul dintre pacien╚Ťi a declan╚Öat incendiul. ÔÇ×La sec╚Ťia de Psihiatrie, care se afl─â ├«ntr-o loca╚Ťie exterioar─â a spitalului, am avut interna╚Ťi 37 de pacien╚Ťi, dintre care 29 dintre ei pe acut ╚Öi 8 pacien╚Ťi cronici. Unul dintre pacien╚Ťii cronici a intrat ├«n sevraj ╚Öi a fost izolat ├«ntr-o camer─â special amenajat─â a Sec╚Ťiei de Psihiatrie ╚Öi se pare c─â acesta a provocat incendiul ├«n acel izolator, numai ├«n acel izolator, dar fumul s-a ├«mp├ónzit ├«n toat─â cl─âdirea,ÔÇŁ a declarat Dan Stana, managerul Spitalului Jude╚Ťean Slatina, pentru Digi24.

Potrivit primelor informa╚Ťii, 22 de pacien╚Ťi vor fi reloca╚Ťi la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, iar al╚Ťi 8 pacien╚Ťi vor fi reloca╚Ťi la fosta Sec╚Ťie de Psihiatrie din Slatina.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg