VIDEO Potop pe Litoral, în unele locuri cu grindină. Ploaie torenţială pe Autostrada Soarelui


    Potop pe Litoralfoto: Facebook
Potop pe Litoralfoto: Facebook

A plouat torenţial pe litoral, în mai multe zone, pe alocuri chiar cu grindină şi rafale de vânt puternic. O ploaie torenţială a căzut şi în Constanţa, iar mai multe străzi au fost inundate, circulaţia desfâşurându-se cu dificultate.

A plouat în mai multe dintre staţunile de pe litoral, în unele locuri chiar cu grindină. Plajele sunt goale, iar vântul a suflat cu putere. ”Vreme severă, ploaie cu grindină şi vânt puternic, cu rafale între 55-65 km /h”, a scris pe Facebook un bărbat care a postat imagini din Eforie Nord.

Şi în municipiul Constanţa a plouat în mai multe reprize, începând cu ora 15.30, anunță News.ro. Astfel, mai multe străzi au fost inundate, iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. Printre zonele unde apa s-a strâns pe carosabil s-au numărat Delfinariu, intrarea în staţiunea Mamaia sau intrarea în municipiul Constanţa dinspre Ovidiu. De asemenea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unui copac căzut pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Constanţa se află sub informare meteorologică de ploi torenţiale şi descărcări electrice.

Avertizare Infotrafic – Ploaie torenţială pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic anunţă că plouă torenşial pe Autostrada Soarelui, motiv pentru care a fost instituită restricţie de 80 de kilometri la oră. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul kilometric 170 - 180 al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa este semnalată ploaie torenţială, vizibilitatea fiind scăzută şi există riscul de acvaplanare”, a transmis Infotrafic. Din această cauză, viteza de rulare  a autovehiculelor este restricţionată la 80 km/h. ”Recomandăm rularea cu mare atenţie, reducerea vitezei şi asigurarea temeinică la schimbarea benzii de circulaţie”, au transmis poliţiştii.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta