VIDEO Potop pe Litoral, în unele locuri cu grindină. Ploaie torenţială pe Autostrada Soarelui

image
Potop pe Litoralfoto: Facebook

A plouat torenţial pe litoral, în mai multe zone, pe alocuri chiar cu grindină şi rafale de vânt puternic. O ploaie torenţială a căzut şi în Constanţa, iar mai multe străzi au fost inundate, circulaţia desfâşurându-se cu dificultate.

A plouat în mai multe dintre staţunile de pe litoral, în unele locuri chiar cu grindină. Plajele sunt goale, iar vântul a suflat cu putere. ”Vreme severă, ploaie cu grindină şi vânt puternic, cu rafale între 55-65 km /h”, a scris pe Facebook un bărbat care a postat imagini din Eforie Nord.

Şi în municipiul Constanţa a plouat în mai multe reprize, începând cu ora 15.30, anunță News.ro. Astfel, mai multe străzi au fost inundate, iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. Printre zonele unde apa s-a strâns pe carosabil s-au numărat Delfinariu, intrarea în staţiunea Mamaia sau intrarea în municipiul Constanţa dinspre Ovidiu. De asemenea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unui copac căzut pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Constanţa se află sub informare meteorologică de ploi torenţiale şi descărcări electrice.

Avertizare Infotrafic – Ploaie torenţială pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic anunţă că plouă torenşial pe Autostrada Soarelui, motiv pentru care a fost instituită restricţie de 80 de kilometri la oră. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul kilometric 170 - 180 al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa este semnalată ploaie torenţială, vizibilitatea fiind scăzută şi există riscul de acvaplanare”, a transmis Infotrafic. Din această cauză, viteza de rulare  a autovehiculelor este restricţionată la 80 km/h. ”Recomandăm rularea cu mare atenţie, reducerea vitezei şi asigurarea temeinică la schimbarea benzii de circulaţie”, au transmis poliţiştii.

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
cub loredana groza png
BeFunky collage (12) jpg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
cub xonia png
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg