VIDEO. Şocant! Şofer ameninţat cu pistolul, în centrul Bucureștiului

Poliţiştii s-au încoţit pe şoferul care avea droguri asupra lui
Poliţiştii s-au încoţit pe şoferul care avea droguri asupra lui

Momente de panică pentru pasagerii unui tramvai care trecea printr-o intersecţie din centrul Bucureştiului. Oamenii au asistat la o scenă ce părea a fi un incident în trafic. Un şofer a fost ameninţat cu pistolul şi tras cu forţa din maşina pe care o conducea. Totul s-a dovedit a fi însă o misiune a poliţiştilor de la antidrog.

De altfel, poliţia a confirmat, miercuri, faptul că a fost vorba despre o misiune, iar cel prins ar fi avut droguri asupra lui.

Incidentul care a sperfiat o mulţime de oameni s-a petrecut, marţi, la intersecţia străzilor Eminescu şi Moşilor, din Sectorul 2 al Capitalei. 

Este vorba despre o zonă foarte aglomerată.  Astfel că foarte mulţi participanţi la trafic au putut asista  la scena incredibilă.  Doi bărbaţi au coborât dintr-o maşină şi s-au năpustit spre duba din spatele lor. Unul dintre ei a scos un pistol pe care l-a ţinut la vedere, în timp ce celalăalt bărbat l-a scos pe conducătorul dubei cu forţa.

Totul a fost  filmat de un pasager aflat într-un tramvai care se deplasa prin intersecţia respectivă şi a pus totul pe internet. 

Anchetatorii aveau informaţii că bărbatul avea stupefiantele în maşină. O perioadă l-au filat, iar marţi au organizat un flagrant. Au calculat totul la milimetru. L-au urmărit până au ajuns în zona aglomerată. Infractorul le-a picat în plasă şi nu a mai avut scăpare. Acum va da socoteală anchetatorilor cu privire la sursa drogurilor şi identităţile tuturor persoanelor implicate în acest caz.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
tirhritcu jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg