VIDEO Un bunic cu doi nepoţi, loviţi de un bolid în parcarea unui complex rezidențial din Popeşti-Leordeni


    Momentul dinaintea impactuluiCaptură video / Europa FM
Momentul dinaintea impactuluiCaptură video / Europa FM

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unui şofer care, marţi dimineaţă, a accidentat un bunic şi pe cei doi nepoţi ai acestuia în parcarea complexului ConfortCity, din Popeşti-Leordeni.

Imaginile de coșmar au fost prezentate de Europafm.ro, fiind primite de la un ascultător al postului de radio. Potrivit sursei citate, şoferul s-a grăbit să treacă de barierele ridicate în parcare, deşi un bărbat, identificat ulterior drept bunicul minorilor, traversa pe acolo împreună nepoţii. Unul dintre copii a fost luat în braţe, în timp ce celălalt minor a ajuns sub roţile maşinii. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „În comuna Popeşti-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcţiei de mers, ar fi acroşat 3 pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat şi a unui minor, aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanţii poliţiei.

Șaban Ibram, tatăl copilului, pentru Observator: Suntem foarte supărați. A intrat, le-a rupt mâinile, le-a rupt picioarele, i-a distrus. Copilul este foarte grav.

Marian Vlaicu, paznicul complexului, pentru Observator: "Am văzut tot, deci, aşa ceva! M-a apucat tremuratul. Am pus mâna la ochi, am zis că nu mai e viu. E o practică să se forţeze bariera, nu e primul. Degeaba am pus astea aici. Pentru un leu sau cinci lei forţează aiurea aşa. Să treci aici, dacă nu eşti atent, şi peste mine era să dea cineva".

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg