Visul lui Dani de a merge din nou nu s-a împlinit

12 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
2006. Dani Boariu şi Carmen Stepan, în platoul emisiunii, alături de Iulia Vântur şi Victor Slav

Vă aduceţi aminte de Carmen Stepan? Au trecut 10 ani de când tânăra a făcut pereche cu Victor Slav şi a triumfat la ediţia a doua a emisiunii „Dansez pentru tine“, show difuzat de Pro TV. Fata a participat la emisiune pentru a-l ajuta pe iubitul ei, Dani Boariu, ţintuit în scaun cu rotile. Cu banii câştigaţi atunci, el şi-a permis o operaţie în China, dar încă nu poate merge.

Ce mai fac protagoniştii uneia dintre cele mai emoţionante poveşti de la emisiunea-concurs “Dansez pentru tine”? Carmen Stepan are acum 35 de ani şi nu mai e împreună cu Dani Boariu, arădeanul care nu-şi mai poate mişca picioarele în urma unui accident rutier.

simeon stalpnicul png
Carmen şi Dani, în urmă cu 10 ani

În 2006, când era studentă în Suedia, la Ştiinţe Sociale Universitare, visul fetei era ca iubitul ei, Dani Boariu (acum în vârstă de 41 de ani), să poată merge din nou. Arădeanul e diagnosticat cu tetraplegie spastică şi fractură de coloană cervicală. Pentru a-şi ajuta iubitul, Carmen s-a înscris la emisiunea „Dansez pentru tine“ de la Pro TV, a dansat admirabil alături de Victor Slav şi a câştigat al doilea sezon al concursului, în toamna lui 2006. Suma primită, 50.000 de euro, a fost folosită pentru ca Dani să se opereze în China. Mai apoi, iubitul ei a făcut o serie de şedinţe de recuperare în Franţa, însă tot în scaunul cu rotile este şi în prezent, fiindcă mai are nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a putea merge din nou. Dani nu s-a resemnat şi încearcă să ducă o viaţă normală, îşi face singur cumpărăturile şi iese în oraş cu prietenii. De şapte ani, el şi-a deschis o firmă prin care oferă servicii web si web design, scrie adevarul.ro. Carmen, iubita lui în urmă cu zece ani, nu mai locuieşte în Arad, ci în satul natal, Aldeşti, însă se vede cu Dani de câte ori poate, deşi nu mai alcătuiesc un cuplu.

simeon stalpnicul png
La 41 de ani, Dani nu a renunţat la visul de a putea merge din nou

Carmen a rămas acelaşi suflet mare şi a deschis, în sat, un centru pentru copii cu situaţii speciale. Dacă ar putea merge din nou, Dani ştie ce ar face prima dată: „M-aş duce la Carmen şi aş îmbrăţişa-o aşa cum nu am putut s-o fac niciodată în toţi aceşti ani din scaunul rulant, apoi... lucruri mici, mărunte, de care mi-e dor“. Arădeanul nu şi-a pierdut speranţa şi crede că va veni o zi când îşi va folosi din nou picioarele.  „Ca să mai urc încă o treaptă pe scara recuperării trebuia să mai urmez şi alte proceduri pe care, din motive financiare, nu le-am mai urmat“, oftează Dani, care mizează însă pe progresele medicinei.

Click! spune

La 23 de ani, Dani a suferit un grav accident. Maşina sa a fost lovită de un autoturism condus de un şofer băut. La spital, investigaţiile au fost superficiale şi medicul n-a observat că vertebrele cervicale fuseseră fisurate. Câteva zile mai târziu, Dani a mers la ştrand şi, după o săritură în bazin, s-a ales cu o fractură de coloană cervicală.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg