Vlad Voiculescu a fost demis. Cine preia interimatul la Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii. Motivele revoc─ârii

vald voiculescu ministru jpeg
Vlad Voiculescu pleac─â de la Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii dup─â o serie de scandaluri pe care nu le-a putut manageria

Vlad Voiculescu a fost demis din func╚Ťia de ministru al S─ân─ât─â╚Ťii de premierul Florin C├«╚Ťu. P├ón─â la desemnarea unui nou ministru, locul s─âu va fi preluat de Dan Barna. Motivele revoc─ârii sunt legate de publicarea ├«n Monitorul Oficial f─âr─â ╚Ötirea ╚Öi acordul premierului a noilor reguli de carantinare a localit─â╚Ťilor dar vine ╚Öi ├«n contextul tragediei petrecute la spitalul Victor Babe╚Ö unde au decedat trei pacien╚Ťi.

Vlad Voiculescu a fost demis. Comunicatul oficial al Guvernului 

Vlad Voiculescu a fost revocat din func┼úia de ministru al S─ân─ât─â┼úii, iar premierul Florin C├«┼úu a transmis pre┼čedintelui Klaus Iohannis documentele necesare. Surse politice afirm─â c─â, ├«nainte de a trimite actele pentru revocarea lui Voiculescu, premierul Florin C├«┼úu a avut o discu┼úie cu pre┼čedintele Klaus Iohannis, care a ┼či-a dat acordul. Documentele au ajuns deja la Palatul Cotroceni. Iat─â ce scrie ├«n comunicatul oficial trimis de Guvern:

ÔÇ×Ast─âzi, 14 aprilie, i-am ├«naintat domnului Pre╚Öedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din func╚Ťia de ministru al S─ân─ât─â╚Ťii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul func╚Ťiei va fi asigurat de c─âtre domnul Dan Barna, p├ón─â la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului S─ân─ât─â╚Ťii. Totodat─â, am decis demiterea din func╚Ťia de secretar de stat la ministerul S─ân─ât─â╚Ťii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicat─â ├«n Monitorul Oficial ├«n cursul zilei de ast─âziÔÇŁ.

Pleacă și Andreea Moldovan

Totodată, Florin Cîţu a decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a Andreei Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de miercuri.

Premierul Florin C├«╚Ťu a fost nemul╚Ťumit de faptul c─â secretarul de stat ├«n Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii, Andreea Moldovan, cu sprijinul ministrului Voiculescu, a trimis la publicare ├«n Monitorul Oficial un ordin cu reguli mai dure pentru carantinarea localit─â╚Ťilor.

Asta, ├«n timp ce Guvernul ├«ncearc─â s─â ridice din restric╚Ťii ╚Öi anun╚Ť─â de c├óteva zile numai ve╚Öti bune: m─âsurile se vor ridica gradual ├«ncep├ónd cu data de 1 iunie, masca ar putea s─â nu mai fie obligatorie ├«n anumite situa╚Ťii, regulile pentru ├«nmorm├óntarea persoanelor decedate de Covid s-au relaxat, elevii se vor ├«ntoarce ├«n b─ânci mai devreme. Totul este expus pe un ton foarte optimist care s─â dea rom├ónilor speran╚Ť─â. ├Än acest context, noile m─âsuri de carantinare a localit─â╚Ťilor, mai dure, publicate ├«n Monitorul Oficial f─âr─â ╚Ötirea ╚Öi acordul premierului, au picat ca nuca-n perete ╚Öi au declan╚Öat un nou scandal ├«n Coali╚Ťie. 

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg