Vlad Voiculescu s-ar întoarce la Ministerul Sănătății: "Nimeni n-a argumentat care sunt motivele pentru care eu a trebuit să plec”

image
Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății după o serie de scandaluri pe care nu le-a putut manageria

Miercuri, 14 aprilie, Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății de premierul Florin Cîțu, însă spune că este gata să se întoarcă pe același post. Vlad Voiculescu consideră că aceasta este o opțiune care nu trebuie exclusă de liderii USR PLUS în negocierile cu PNL.

"Dacă nu ar mai fi premier dl. Cîțu și ar fi un alt premier de la PNL, v-ar propune colegii din USR PLUS la Ministerul Sănătății?", a fost întrebat, vineri seara, la Digi24, fostul ministru Vlad Voiculescu. „Nu văd niciun motiv pentru care nu, sunt lucruri care trebuie terminate”, a fost răspunsul dat.

El a spus că nu vede de ce nu s-ar întoarce la Ministerul Sănătății, pentru că are proiecte începute ce trebuie terminate. „Dar asta nu înseamnă că sunt singura opțiune, există destui oameni buni în USR PLUS care să meargă acolo”, a adăugat Vlad Voiculescu.

„Nu mi s-a părut nici drept, nici corect”

Vlad Voiculescu a fost întrebat dacă nu i s-ar părea corect ca alături de condiția ca Florin Cîțu să nu mai fie premier, să apară și cererea, din partea liderilor USR PLUS, ca Voiculescu să revină la Ministerul Sănătății. „Colegii dvs cer capul dlui Cîțu, supărați că ați fost dat afară, pe nedrept spun dânșii, de la Ministerul Sănătății. Logic ar fi să-și dorească și întoarcerea...”, a motivat moderatorul.

„Haideți să spunem așa: nu e 'pe nedrept, spun dânșii', ci nimeni n-a argumentat care sunt motivele pentru care eu a trebuit să plec de la Ministerul Sănătății. Dacă mă întrebați dacă mi s-a părut drept, corect, ceea ce s-a întâmplat, vă spun cinstit că nu, nu mi s-a părut nici drept, nici corect”, a replicat Vlad Voiculescu.

Citește și:

Vlad Voiculescu a fost demis. Cine preia interimatul la Ministerul Sănătății. Motivele revocării

Vlad Voiculescu, prima reacție după demitere, atac la Florin Cîțu: Premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
CTP
vagner jpg
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP