Voia să-l vadă pe Dracula, dar s-a bătut cu ursul

simeon stalpnicul png

Weekendul de Halloween s-a dovedit cu adevărat înfricoşător pentru doi americani veniţi în România special pentru experienţe de groază în Ţara lui Dracula: s-au întâlnit cu un urs în carne şi oase, care i-a atacat. Unul dintre turişti a ajuns în spital.


    Mii de turişti români şi străini au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică la Castelul Bran, alături de “vampirul Dracula”
Mii de turişti români şi străini au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică la Castelul Bran, alături de “vampirul Dracula”

Printre miile de turişti care au venit în weekend pentru petrecerea de Halloween de la Castelul  Bran au fost mai mulţi americani. Doi dintre aceştia au plecat, sâmbătă, într-o excursie la Pietrele lui Solomon din oraşul Braşov, în momentul în care au fost atacaţi de un urs extrem de agresiv, care l-a muşcat pe unul de o mână, dar până la urmă animalul şi-a abandonat prada şi a fugit înapoi în pădure. Zona era înţesată de turişti, aşa că jandarmii şi poliţiştii au dat alarma şi au îndepărtat drumeţii pentru a se asigura că aceştia nu vor da din nou nas în nas cu ursul. 

”Ne plimbam şi, când am privit în sus, am văzut ursul. Am luat-o la fugă, am căzut, ursul s-a urcat pe prietenul meu şi i-a muşcat mâna. Eu am lovit ursul. S-a enervat, s-a întors către mine şi apoi a fugit!”, a povestit tremurând din toate încheieturile Nate Long, prietenul rănitului, citat de stirileprotv.ro. Tânărul povesteşte că ursul era destul de mare şi părea adult. Au strigat după ajutor, iar cineva a chemat imediat ambulanţa.


    Americanul s-a ales cu răni la mână, spate şi fese
Americanul s-a ales cu răni la mână, spate şi fese

Victima a suferit mai multe răni în zona braţului stâng, a spatelui şi a fesei. Bărbatul a fost transportat de urgenţă, de un echipaj SMURD, la spital, unde a rămas internat, aşa că n-a mai apucat petrecerea de la Castelul Bran pentru care zburase 8.000 de kilometri.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
mihai voropchievici jpg
cub ioana ilie nastase png
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
FOTO Valer Kovacs
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg