Vrăjitoarea lui Zăvo, așteptată acasă cu supă din trei găini


    Rudele i-au pregătit  ghicitoarei un  prânz copios
Rudele i-au pregătit ghicitoarei un prânz copios

Zarvă mare, ieri, în casa vrăjitoarei Vanessa, abia eliberată din închisoare, miercuri noapte. Unii măturau curtea, alţii scuturau covoarele şi ştergeau geamurile, iar fiul cel mare a dat fuga la piaţă să ia trei găini bune de pus în oală. Doar revenise stăpâna palatului!

La poarta Vanessei, pe numele real Roxana Lider, a fost un adevărat pelerinaj. Rudele treceau să-i ureze bun venit vrăjitoarei care şi-a petrecut ultimele zece luni în arest, acuzată de şantaj şi escrocherie împotriva Oanei Zăvoranu.

Ghicitoarea ajunsese acasă, în comuna Chitila, încă de miercuri, aproape de miezul nopţii. Ieri, spre prânz, a început agitaţia. Nu mai puţin de trei găini au fost sacrificate chiar în faţa curţii, în cinstea Vanessei, pentru o supă ca „la mama acasă".

Roxana Lider nu are voie să iasă din Chitila până când nu va fi finalizat dosarul în care este cercetată. Ceilalţi acuzaţi în acest caz, Rada Mincă (vrăjitoarea Melissa), Sava Craiff Buzea şi Ion Constantin vor fi judecaţi în continuare în arest.

Fiul ghicitoarei conduce la 12 ani

De mare ajutor a fost şi băiatul cel mare al Vanessei, Răzvan. Chiar dacă are numai 12 ani, puştiul s-a urcat la volanul unui BMW şi a dus-o pe mătuşa sa la piaţă. După zece minute, cei doi au revenit acasă, cu cele trei găini bune de gătit.

Cel mai probabil, Răzvan a fost forţat de împrejurări să conducă, nefiind în preajmă altcineva cu permis. Iar cum cumpărăturile erau urgent, s-a "sacrificat" el!

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea