Vrei motor ca ăsta? Te costă 100.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are un propulsor de 1,9 litri care dezvoltă 120 de cai putere. Viteza maximă - cât cuprinde! Nu vorbim de vreun super-car, ci de o motocicletă.

Modelul chopper unicat este expus zilele acestea la Salonul Auto Moto care se desfăşoară în piaţa Constituţiei din Capitală. Motorul întrece în performanţe şi preţ chiar şi cele mai exclusiviste maşini de la Salon. Costă aproximativ 100.000 de euro, în funcţie de dotări.

Un Ford Thunderbird, fabricat în 1959, costă 19.950 de euro

simeon stalpnicul png

„Are un motor de 1.900 cmc - 120 cai putere, dar credeţi-mă pe cuvânt - sunt vii, caii ăştia! Motorul zboară pe şosea, iar viteza maximă e dată de abilităţile celui care o stăpâneşte. Dacă te ţine să mergi cu 250 de km/h, dă-i bătaie. Motorul poate, tu să ai curaj să-i dai şi să rezişti!", îşi laudă Cornel Deac, din Sibiu, propriile creaţii. Pasionaţii de cai putere sunt aşteptaţi până duminică în centrul Capitalei cu tombole cu premii, lansări de autovehicule noi, expoziţii de maşini de epocă, curse de karting sau demonstraţii de cascadorie. Adică tot ce înseamnă automobilism în România găseşti acum în faţa Palatului Parlamentului din Bucureşti!

Bicicleta limitată la 45 km/h

Şi bicicletele PG Bikes au stârnit admiraţia vizitatorilor la ediţia din acest an a Salonului Auto Moto. Sunt dotate cu două propulsoare şi pot rula lejer cu 45 km/h, cât acceptă legea. Vă tentează un astfel de model? Trebuie să ştiţi că bicicleta cu motor costă cam cât o maşină. Modelul din imagine costă 6.612 cu taxele incluse, potrivit celor de la Motorside.ro.

Click!spune

SAM este deschis între orele 10.00 - 20.00, până sâmbătă, şi duminică, între 10.00 şi 18.00. Preţul unui bilet de intrare este 15 lei. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier este restricţionat în centrul Capitalei, pe bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite şi pe bd. Unirii, între bd. I.C.Brătianu şi Piaţa Constituţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fiice de vedete colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
trafic Bucuresti 5 jpg
apa consumata in avion FOTO shutterstock 2201162353 jpg
toamna unsplash jpeg
regele charles fiu camilla tom jpg
mancare hotel jpg
Povestea bărbatului care a vândut Turnul Eiffel de două ori   cel mai mare escroc al Americii jpeg
femeie bani jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net