Weekend cu temperaturi de martie, dar ploios

Ultima actualizare:

    Nu uitați umbrela acasă!
Nu uitați umbrela acasă!

Luna februarie a fost deosebit de caldă, cu valori maxime chiar și de 23 de grade Celsius. Ultimul weekend din februarie vine tot cu temperaturi ridicate pentru această perioadă din an. Vom avea maxime de până la 15 grade, dar ploile vor fi prezente în majoritatea regiunilor.

VINERI

Temperaturile cresc ușor față de cele din ultimele două zile, astfel că  maximele se vor încadra între 5 şi 15 grade Celsius. Cerul va avea, însă, înnorări şi va ploua slab, local în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. La munte şi izolat posibil şi în Maramureş şi nordul Moldovei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, precum şi pe crestele montane.

În Bucureşti, vom avea o maximă de 12 grade, iar cerul va fi mai mult acoperit de nori, care, însă, nu vor lăsa decât ploi slabe, locale.

SÂMBĂTĂ

Maximele se vor încadra între 5 grade, în nordul Moldovei, şi 15 grade, în Lunca Dunarii. Norii vor acoperi, din nou, cerul, mai ales în prima parte a zilei, când, temporar, va ploua slab, îndeosebi, în centrul ţării. La munte, dar posibil, trecător şi în Maramureş şi în nordul Moldovei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat.

În Bucureşti, maxima va fi tot de 12 grade, iar dimineața vor fi condiții de ceață. De asemenea, dimineața, cerul va fi înnorat, dar șansele de ploaie sunt minime.

DUMINICĂ

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. În plus, în regiunile intracarpatice, maximele vor depăşi cu mult mediile climatologice normale pentru această perioadă. Așadar, acestea se vor încadra între 8 şi 18 grade.

Și veștile de la meteorologi sunt din ce în ce mai bune. Aceștia spun că temperaturile vor continua să crească în primele două zile ale săptămânii viitoare. Din păcate, însă, urmează o răcire bruscă în toată țara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net