Weekend plin pentru bucureşteni. Ce activități găsiți în București pentru cei mari și cei mici

Astăzi, de la ora 10:00, cu mic cu mare, bucureştenii sunt aşteptaţi la show-ul aviatic BIAS 2023 pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu şi ROMAERO. Organizatorii promit multe surprize şi spectacole de acrobaţie în aer.

image

La cea de-a 13-a ediţie a show-ului intrarea este liberă şi este recomandat să nu se vină cu maşinile pentru că nu este asigurată parcare. Organizatorii precizează că programul poate suferi modificări, în funcţie de starea vremii, dar vor face spectacol: ”Hawks of Romania” - formaţia de acrobaţie a Aeroclubului României, The Flying Bulls care au lipsit anul trecut, dar vin acum cu patru aeronave spectaculoase: Corsar, B 25 Mitchell, Lockheed P-38 Lightning, T28 Trojan, Jurgis Kairys - celebrul pilot de acrobaţii din Lituania, în vârstă de 71 de ani, Iacării Acrobaţi şi Forţele Aeriene Slovene cu Turbolet L 410.

Atenţie, însă, meteorologii au emis un cod galben de caniculă pentru finalul acestei săptămâni, inclusiv în Bucureşti. Disconfortul termic va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Vor fi temperaturi maxime de 35-37 de grade.

image

Sâmbătă seara, altă distracţie ne aşteptă în Centrul Capitalei: Noaptea Dansului! De la ora 18:00, pe Calea Victoriei, se dă startul celui mai mare eveniment dedicat dansului din Capitală, în premieră la noi în ţară. “Noaptea Dansului” va aduce laolaltă peste 50 de şcoli, studiouri şi iniţiative de dans, peste 15 stiluri de dans, peste 2000 de dansatori. Stilurile de dans au fost împărţite astfel: la Cercul Militar Naţional (Tango, milonga, tango vals, tango nuevo, balet, dans contemporan), la Monumentul Revoluţiei (Salsa, Bachata, Afro, Kizomba), la Hotel Radisson (Zumba, dance fitness, Fetno, Dans sportiv, Shuffle dance, K-pop), la Grădina Monteoru (Salsa, bachata, zouk, kizomba, Rumba Cubana, Afro-Cuban), la Palace Casino (West Coast Swing/ Lindy hop/Rockabilly, Theatre jazz, Modern jazz, alte stiluri- salsa, bachata) şi la Muzeul Enescu (ethnic dance, dansuri populare româneşti, dansuri greceşti, dansuri irlandeze, Indian/Bollywood dance).

image

Şi duminică, 27 august, sunt chemaţi pe străzile Capitalei la cea mai mari cursă de ciclism. Evenimentul L’Étape by Tour de France va bloca artere importante ale capitalei începând cu ora 7:00 dimineaţa urmând ca acestea să fie redate circulaţiei după ora 14:00. Peste 2.000 de ciclişti vor lua startul duminică dimineaţa, la ora 8:00 din zona Palatului Parlamentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
1 uragan jpg jpeg
evaluare nationala jpg
netflix 4548440 1280 jpg
ninsoare iulie jpeg
gradina freepik jpg
haine sifonier jpg
zodii norocoase jpg
ceapa cartofi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net