Zeci de brăileni, amendaţi după ce au fost găsiţi de poliţişti şi jandarmi la plimbare, pe Faleza Dunării, după ora 22.00

Ultima actualizare:

    Foto News.ro
Foto News.ro

Un număr de 34 de brăileni au fost amendaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au fost prinşi de poliţişti şi jandarmi în timp ce se aflau pe Faleza Dunării, la plimbare, după ora 22.00. Ei au fost amendaţi pentru încălcarea măsurilor de restricţionare a circulaţiei pe timpul nopţii.

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, vineri seară, în jurul orei 22.15, în zona Falezei Dunării au fost identificate mai multe persoane care încălcau interdicţia de deplasare după ora 22.00.

Persoanele au fost sancţionate conform Legii 55/ 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare de câte 500 de lei, iar grupul a fost dispersat. În total, au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 19.000 de lei.

"Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale privind limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2", transmite IPJ Brăila.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net