Zi neagră pentru productivitate! Angry Birds a fost lansat pe Facebook

15 februarie 2012

Producătorii jocului Angry Birds, Rovio, au făcut fanilor o surpriză de Valentine's Day, punându-le la dispoziţie o variantă gratuită a jocului pe Facebook.

Jocul le permite utilizatorilor să plătească pentru a primi şi alte păsări sau alte bonusuri, precum şi share-uitul scorului cu prietenii prin intermediul News Feed, scrie presa internaţională. Chiar înainte de a fi lansat, Angry Birds avea deja 15 milioane de „Like"-uri pe cea mai populară reţea socială.

Scade productivitatea angajaţilor

Amploarea pe care a luat-o însă jocul afectează productivitatea angajaţilor, susţin studii recente. De exemplu, economia Marii Britanii a pierdut mai mult de 800 de milioane de lire din cauză că oamenii joacă Angry Birds la serviciu. „Toată lumea, începând de la fiul meu de 3 ani până la bunica mea poate juca acest joc. A spart barierele. Acum nu mai este ceva specific doar tinerilor", a declarat Stuart Miles, fondatorul celui mai mare site de gadgeturi din Marea Britanie, Pocket Lint.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
pepe si yasemine ody
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022