Neşu respiră doar cu aparate

simeon stalpnicul png

Singurele veşti pe care colegii lui Mihai Neşu de la Utrecht le-au aflat ieri dimineaţă, înaintea antrenamentului, au fost că starea fotbalistului român este neschimbată. 

„Am vorbit cu echipa înainte de antrenament. Erau toţi îngrijoraţi. Gândurile noastre se îndreaptă spre Mihai, dar sportul nu aşteaptă. Avem un meci duminică şi chiar dacă echipa e căzută, trebuie să ne antrenăm", a declarat pentru „Click!" Fooke Booy, directorul tehnic al FC Utrecht.

Doar preşedintele clubului FC Utrecht a reuşit ieri să îl viziteze pe Mihai Neşu. „A fost cu el câteva momente, mai puţin de un minut pentru că acum trebuie să se recupereze. Şi echipa a vrut să-l viziteze, dar medicii ne-au spus că nu este momentul", a mai spus Booy.

Neşu ar putea rămâne  «legumă» toată viaţa

UPDATE Mihai Neşu, aproape de paralizie / Petre Marin: "Nu pot să cred!"

Fanii lui Utrecht, alături de Neşu. Vor arbora la meciul cu Alkmar, de duminică, un steag tricolor cu chipul lui Neşu

Fanii lui Utrecht au afişat la stadion două bannere de susţinere a fotbalistului

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Ştim că din cauza vetrebrei gâtului care este ruptă în două locuri nu poate respira bine şi este la aparate. Încă nu mişcă mâinile şi picioarele. Speram să putem merge ca grup la el, dar am înţeles că încă nu se poate. E foarte trist pentru noi, ca echipă, să-l ştim aşa", ne-a declarat ieri, după antrenament, Michel Vorm, portarul echipei.

Alje Schut, fotbalistul care a căzut peste Neşu şi l-a accidentat, nu a venit ieri la antrenament. "A rămas acasă. Este foarte trist. Vă daţi seama ce simte. Nu va mai juca sezonul acesta", a declarat Michel Vorn, căpitanul FC Utrecht.

Tatăl lui a ajuns ieri în Olanda

Tatăl lui Mihai, Mircea Neşu, a ajuns ieri în Olanda şi o persoană de la club a fost desemnată să se ocupe de familia jucătorului.

„Avem grijă de familia lui, care e aici. Am vorbit şi la Ambasada României. Orice au nevoie, le stăm la dispoziţie", a declarat Fooke Booy. Tatăl lui Neşu a ajuns în Utrecht în jurul prâznului, a fost dus direct la spital de reprezentanţii clubului şi, după amiaza s-a întâlnit cu medical care se ocupă de fiul său.

Medicul: «E exclusă o revenire în fotbal»

„Situaţia e încă foarte gravă şi e imposibil de estimat care vor fi consecinţele. Operaţia nu a evidenţiat existenţa unei paraplegii complete sau incomplete. Pentru a putea vedea exact, era nevoie să expui măduva, iar acest lucru ar fi mărit riscul infecţiei", a spus doctorul lui Utrecht, Simon Goedegebuure.

El a subliniat că „pentru Neşu, e exclusă momentan o revenire într-un sport de contact cum este fotbalul".

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
Tragerea loto -loterie FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg