Nico: «Clickmania! bingo» e cel mai tare concurs!

Ultima actualizare:
"Le ţin pumnii cititorilor Click!" (Nico, artistă)- Fotografii: Sever Gheorghe
"Le ţin pumnii cititorilor Click!" (Nico, artistă)- Fotografii: Sever Gheorghe

Concursul Click!mania bingo le-a molipsit şi pe vedete. Una dintre cele mai apreciate voci ale României a făcut ieri o vizită la redacţia Click! pentru a-şi încerca norocul cu unul dintre taloanele de concurs. „E un concurs super”, a spus Nico.

Nico (43 de ani) a citit cu atenţie regulamentul, apoi a căutat cu nerăbdare pe tichet numerele pe care le-a găsit pe pagina a doua a ziarului Click! După ce a bifat toate numerele găsite în fiecare dintre cele trei dreptunghiuri, solista a mărturisit că s-a distrat copios.

Chiar dacă în prima zi de concurs talonul ei nu a fost câştigător, Nico a mărturisit că nu va înceta să joace.

„Voi verifica numerele din ziar în fiecare zi, să văd dacă se completează măcar o linie. Sunt premii importante în joc", a spus solista, pentru Click! De altfel, Nico şi-a adus aminte şi de celelalte ediţii Click!mania, la care a mai participat.

Cântăreaţa a completat ieri primul talon al concursului nostru

"Le ţin pumnii cititorilor Click!" (Nico, artistă)- Fotografii: Sever Gheorghe
"Le ţin pumnii cititorilor Click!" (Nico, artistă)- Fotografii: Sever Gheorghe

„Ştiu că aţi avut mereu foarte mulţi câştigători. Am încredere în acest concurs", ne-a mai spus vedeta, care lucrează la un nou material discografic. Până atunci, solista este prezentă la concerte în ţară, chiar ieri a avut un spectacol în Călăraşi. „Le ţin pumnii cititorilor voştri! La cât mai multe premii", vă transmite cântăreaţa.

simeon stalpnicul png

Concursul nostru a început ieri şi durează şase săptămâni, premiile totale puse în joc fiind de 400.000 de lei. Nu rata şansa de a deveni milionar! Caută zilnic pe tichetul tău de concurs numerele norocoase din ziar, dar şi seriile câştigătoare.

A cumpărat, s-a uitat şi a luat bani. Nimic mai simplu pentru Jenel Stroe din Bucureşti care a devenit primul câştigător al popularului concurs „Clickmania! bingo", organizat de cel mai vândut ziar din România. Norocosul a intrat în posesia unui premiu de 500 de lei după ce a bifat toate numerele de pe o linie a unui careu.

simeon stalpnicul png

Fericitul câştigător are 30 de ani şi este de meserie şofer. Imediat, şi-a sunat soţia şi i-a dat vestea cea mare: „Iuliana, victorie! Am câştigat la Clickmania!bingo chiar în prima zi de concurs". Jenel este bucuros că a putut să îmbine plăcerea zilnică de a citi ziarul preferat cu fericirea de a câştiga.

„Sunt un cititor fidel al ziarului, şi cum îmi place să particip la concursuri, când am auzit de Clickmania! Bingo am zis că îmi vine mănuşă. Este cel mai mare premiu obţinut vreodată", se mândreşte Jenel. Ai completat o linie, un careu sau ai seria câştigătoare? Trebuie să suni la numerele de telefon 0318.603.425, 0318.603.426 sau 0318.603.427 (cu tarif normal), între orele 8.30 şi 17.00. Dacă ai câştigat la linie sau bingo, sună în ziua în care ai completat linia sau careul. Dacă ai serie câştigătoare, sună în ziua în care a apărut seria în ziar sau pe www.click.ro. (Adrian Popescu)

Iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le ştiţi despre concursul nostru.

Tichete de concurs tip Bingo vor fi lipite în fiecare vineri pe suplimentul nostru, Click! TV, dar şi în revista Click! pentru femei. Totul, în perioada 27 septembrie - 1 noiembrie.

Tichetele sunt valabile de vineri până joia următoare inclusiv şi sunt colorate diferit pentru fiecare săptămână de concurs.

Se pot câştiga 121 de premii săptămânal, iar valoarea totală a premiilor este de 400.000 de lei. La extragerea finală, un norocos se va alege cu un autoturism.Caută zilnic pe tichetul tău cele 9 numere care sunt publicate zilnic în ziar! Pe tichet, ai trei careuri, fiecare cu câte trei linii. Când ai bifat toate numerele de pe o linie, ai câştigat premiul de linie, în valoare de 500 de lei. Când ai bifat toate numerele dintr-un careu, ai câştigat premiul bingo, de 1.000 de lei.

Mai ai şi alte şanse de câştig.  Zilnic, vor fi publicate în ziarul nostru câte 5 serii câştigătoare Click!. Dacă tichetul tău are seria identică cu cea din ziar, este câştigător.

Se poate câştiga cu seriile câștigătoare online: 2 premii a câte 200 lei. Trebuie ca tichetul tău să aibă seria identica cu cea de pe site-ul www.click.ro şi atunci este câştigător.

Nu uita de Extraşansa Clickmania la Radio Kiss FM. Trebuie să înscri seria tichetului tău pe www.kissfm.ro şi poţi câştiga, de luni până vineri, premiul zilnic în valoare de 100 de euro pus la bătaie de Kiss FM, în direct, în fiecare dimineaţă la Cronica Cârcotaşilor.

N-ai câştigat cu un tichet? Nu-ţi pierde speranţa. Trimite-l pentru extragerea finală, care va aduce un mare premiu: un autoturism! Completează talonul şi trimite-l pe adresa OP 33, Căsuţa Poştală 14, cu menţiunea pe plic „Pentru concursul Clickmania bingo".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net