Nicoleta Luciu, atacată energetic de unul dintre tripleţi? Ipoteză şocantă

Ultima actualizare:
Mihai Onilă şi Nicoleta Luciu
Mihai Onilă şi Nicoleta Luciu

Mihai Onilă, fost membru al trupei Axxa, a declarat că Nicoleta Luciu ar fi avut probleme de sănătate din cauza faptului că este consumată energetic de unul dintre tripleţii ei.

«Ipoteza este şocantă. Ceea ce a spus Mihai Onilă este uimitor. Sunt curioasă să înţeleg de ce spune că am avut bube pe faţă din cauză că unul dintre tripleţii mei mă consumă energetic», a spus Nicoleta Luciu.

«Copiii din ziua de azi, care au venit pe lume în ultima perioadă, audate foarte multe. El înţelege foarte bine ce înseamnă evoluţai spirituală şi îi cere şi ei să evolueze spiritual. Din 2012, Pământul şi-a ridicat vibraţia. De atunci oamenii trebuie să facă tot posibilul să trăiască în acea vibraţie. Mama este legată de copiii ei toată viaţa ei printr-un cordon energetic.


    Mihai Onilă şi Nicoleta Luciu
Mihai Onilă şi Nicoleta Luciu

Fiecare copil e chemat la trup fie de mamă fie de tată. Adică îl cheamă să se nască. Copilul are o lumină foarte mare cu care îşi doreşte foarte mult să fie ajutat să crească. Nicoleta nu are lumină. Eu nu am spus că este vorba despre un atac energetic şi nu am spus de boală. Este vorba despre dezvoltarea copilului care are nevoie să trăiască corect. Este vorba despre Kevin. Tot ceea ce spun este holistic. Aceste aspecte se văd într-un anumit moment, nu pe toată perioada vieţii.

Aceea erupţie a fost un semnal de alarmă transmis de Kevin prin care să te atenţioneze că este nevoie caşi tu să evoluezi la nivelul lui», a spus Mihai Onilă, la Acces Direct.

«Kevin este mult mai evoluat decât ceilalţi copii. Este mult mai inteligent decât ceilalţi. La orice grădiniţă mi s-a spus că el este peste media unui copil de doi ani. Are aceleaşi înclinaţii cu fratele lui mai mare, Zsolt. Nu îmi pot da seama încotro se îndreaptă. Dar din vibraţie, eu nu simt nimic.», a venit replica Nicoletei Luciu.

Mihai Onilă şi Nicoleta Luciu
Mihai Onilă şi Nicoleta Luciu

«Un părinte poate să îşi ridice vibraţia ca să poată să ţină pasul cu copiii. Orice radiostezitst poate măsura şi să echilibreze energetic o persoană. Persoana respectivă poate să înveţe să se iubească pe ea însăţi şi pe aproapele ei la fel de mult», a adăugat Mihai Onilă.

image
image
image
image
image
image
sunset 2604874 1280 jpg
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg