Nicoleta Luciu se relaxează pe iaht în Croaţia pentru ringul de dans


    Nicoleta Luciu este într-o  formă fizică de invidiat!  Superba brunetă se bucură  de ultima vacanţă înainte  să înceapă repetiţiile  cu coregrafii
Nicoleta Luciu este într-o formă fizică de invidiat! Superba brunetă se bucură de ultima vacanţă înainte să înceapă repetiţiile cu coregrafii

Îşi încarcă “bateriile” în Croaţia, conştientă că o aşteaptă luni grele de muncă şi antrenamente! Nicoleta Luciu, care se numără printre vedetele noului sezon “Dansez pentru tine” (PRO TV), din această toamnă, se relaxează împreună cu soţul şi cu băiatul cel mare într-o vacanţă de şapte zile în Dubrovnik.

Deşi abia s-au întors dintr-o lungă lună de miere, bruneta şi soţul ei au plecat iarăşi în vacanţă, de data aceasta însoţiţi doar de fiul lor cel mare, Zsolt jr (4 ani). Cât despre tripleţi, micuţii Kim, Kevin şi Karoly, aceştia au rămas acasă, în grija bonelor şi a bunicilor, deoarece călătoria e obositoare pentru ei.

Uau! Ce s-a bronzat vedeta!

simeon stalpnicul png

Nicoleta şi Zsolt merg des în Croaţia, ei spunând de nenumărate ori că Dubrovnik este precum o a doua casă pentru ei. Vedeta, soţul ei şi Zsolt jr. vor sta o săptămână la relaxare: în vacanţă, Luciu chiar are parte de răsfăţ din partea lui Zsolt, căci acesta o duce la SPA, la cumpărături, iar seara se relaxează la terasele de pe insulă. Pe lângă asta, conştientă că în ţară s-a răcit vremea, bruneta profită de cele 30 de grade Celsius pentru a se bronza.

Nicoleta şi soţul ei, Zsolt Csergo,stau o săptămână la Dubrovnik

simeon stalpnicul png

Pe Nicoleta o aşteaptă "zile negre", căci pe lângă concertele pe care urmează să le aibă în ţară, ea va trebui să depună efort şi pentru emisiunea "Dansez pentru tine", care va începe în curând la tv.

Bruneta se numără printre concurentele celui de-al treisprezecelea sezon al show-ului şi va lupta pentru un caz umanitar. Pentru emisiunea de la Pro TV, soţia lui Zsolt Csergo va face zilnic ore în şir de pregătiri, care sigur o vor epuiza!

Nicoleta va învăţa să danseze în ploaie, la bară sau va pregăti tangouri spectaculoase, în funcţie de cerinţele organizatorilor. Sportul însă nu-i este străin soţiei lui Zsolt Csergo! Fostul iepuraş Playboy merge la sală aproape zilnic, pentru a-şi menţine silueta.

Bianca Drăguşanu şi Dana Rogoz, adversarele ei

Sezonul 13 al popularei emisiuni "Dansez pentru tine" se anunţă unul plin de prezenţe feminine de top. Bianca Drăguşanu, Antonia şi Dana Rogoz au confirmat deja participarea, iar cu campioana la gimnastică Sandra Izbaşa se pare că se poartă negocieri intense.

Bianca Drăguşanu: În ciuda faptului că a fost operată la ambele picioare şi nu poate depune prea mult efort, roşcata a acceptat propunerea de a face parte din show: "Este o competiţie complexă şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi al show-ului", a spus Bianca la Pro TV.

simeon stalpnicul png

Dana Rogoz: Vedeta se află în luna de miere cu soţul ei, regizorul Radu Dragomir, unde se relaxează. Dana şi Radu şi-au dorit ca imediat după nuntă să plece într-o vacanţă cu rulota, fapt ce s-a şi întâmplat. Blonda spune că îşi limpezeşte gândurile pentru a face faţă competiţiei din toamnă. Ea a mai participat şi la sezonul doi al emisiunii, aşa că e familiarizată cu atmosfera şi antrenamentele.

simeon stalpnicul png
cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg