Nicoleta Luciu şi-a pus sănătatea în pericol! Dorinţa de a fi mai slabă a făcut-o să-şi piardă controlul


    Nicoleta Luciu este într-o  formă fizică de invidiat!  Superba brunetă se bucură  de ultima vacanţă înainte  să înceapă repetiţiile  cu coregrafii
Nicoleta Luciu este într-o formă fizică de invidiat! Superba brunetă se bucură de ultima vacanţă înainte să înceapă repetiţiile cu coregrafii

După prima naştere, Nicoleta Luciu s-a pus pe slăbit, deaorece se îngrăşase 40 de kilograme. Aşadar, vedeta a trecut la o dietă drastică, care i-a pus sănătatea în pericol.

Dornică să ajungă la formele care au consacrat-o, Luciu n-a mai ţinut cont de nimic şi singura ei satisfacţie era atunci când mai dădea jos câte un kilogram. Nicoleta a reuşit în doar câteva luni să ajungă din nou femeia fatală.

La câţiva ani după naşterea lui Zsolt Jr., Luciu a rămas din nou gravidă şi a născut tripleţi. Din nou, vedeta a fost nevoită să slăbească zeci de kilograme, însă a reuşit.

Chiar dacă trupul nu a necesitat modificări, sânii brunetei s-au lăsat, motiv pentru care şi-a pus silicoane.

"Mănânc tot ce nu îngrasă, iaurturi, fructe. Mănânc atât cât încape într-un bol de bebeluş, cam 200 de grame de mâncare la o masă.Când am ţinut prima dată dietă, după ce l-am născut pe Zsolt mi-am pus sănătatea în pericol pentru că am ţinut o dietă cu supă de pui şi compot de mere ca să nu facă bebeluşul colici.

După ce am născut tripleţii, am ţinut altă dietă, am făcut şi sport şi am slăbit peste 40 de kilograme", a spus Nicoleta, la Acasă tv.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg