Nimeni nu se aştepta la asta! Cătălin Botezatu intră în politică?

CLIIMA20100301 0220 1 jpeg
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este apreciat peste graniţe, iar numele său e recunoscut în străinante. Asta i-a dat de gândit bunei sale prietene, jurnalista Monica Vlad, că designerul ar avea şanse în politică.

Monica Vlad a explicat, pe blogul său, că Bote are destulă prestanţă şi ştie politică externă pentru a reprezenta România cu succes în Parlementul European. În plus, faptul că e respectat de străini în aria sa de activitate şi că are idei bune îl poate ajuta mult în calitate de politician.

"Eu vreau să candideze Cătălin Botezatu la europarlamentare. Și am și motive pentru asta: are habar de politică externă, vorbește engleză, franceză, italiană foarte bine, rupe și ceva germană, știe perfect limba română, are prestanță, are stil, are idei, e patriot, că altfel era dus de aici, are cunoștințe influente pe tot mapamondul, e un tip cu care de câte ori am călătorit împreună a făcut impresie bună și și-a făcut relații peste tot, chiar dacă nu era neapărat cunoscut, inspiră respect și considerație, are tot ce-și poate dori un om din punct de vedere material, nu e tipul lacom, nu și-a dorit niciodată zece case, zece mașini, avioane și iahturi, ci doar să călătorească, să cunoască, face o imagine bună României în afară de ani de zile. Numeroase personalități mondiale, mai ales din aria sa de activitate, moda și showbiz, asociază România cu Botezatu, așa cum majoritatea iubitorilor de sport asociază România cu Hagi, cu Nadia, cu Ilie Năstase.

Sper să-l conving, de dragul generațiilor care vin, cea a fiului meu, care vrea altceva de la țara asta și de la imaginea ei, generația copiilor care știu multe limbi străine, care au personalitate, care adoră să călătorească, generația care vrea să trăiască în UE, nu într-o singură țară, generația care nu e manelistă, nici analfabetă, nici superficială, să plece la Bruxelles tura viitoare. Ca independent, evident", a scris Monica Vlad

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Calendar 20 februarie: 1938   A fost decretată o nouă Constituție, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II lea jpeg
cutit jpeg
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg