Nu o să-ţi vină să crezi ce s-a întâmplat la nunta lui! Soacra lui Pitbull Atodiresei s-a bătut cu bunica acestuia pe buchetul miresei!

Ultima actualizare:
ANda
ANda

Trebuia să fie cel mai frumos moment al vieţii lui, însă a fost stricat de o femeie. Soacra lui Ionuţ Pitbull Atodiresei s-a dat în stambă la nunta luptătorului, s-a îmbrâncit cu bunica acestuia şi l-a făcut de râs la tv. 

Ionuţ Pitbul Atodiresei s-a cununat religios, weekendul trecut, cu Oana, la biserica regina Maria, din Bucureşti. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Pipera, iar prietenii şi apropiaţii i-au fost alături. A fost ptrecere frumoasă, însă pe alocuri a fost stricată de soacra lui, Anda Ghiţă.

Anda Ghita
Anda Ghita

"Ei au vrut să facă nunta anul acesta. Eu le-am spus să mai aşteptăm, să o facem anul viitor. Dar mama lui a fost de părere să o facă acum. Ionuţ a stat mai mult în casa cu mine, decât cu mama lui. Nu vreau să îi stirbesc imaginea lui Ionuţ. Dar eu am avut grija de ei. Cu o săptămână înainte de nuntă am făcut pomanana de 3 luni, cu o săptămână înainte, de nunta mamei mele care a murit. Eu nu le-am zis "nu faceţi nunta că mama nu a împlinit un an de când a murit". Soţul meu mi-a spus 'nu strici nunta copiilor'. Ok, eu nu le-am stricat nunta, dimpotrivă. M-am implicat", a spus Anda Ghiţă, la Kanal D.

Luptătorul a fost nemulţumit de faptul că soacra i-a eclipsat evenimentul, însă aceasta s-a apărat spunând că aşa se distrează.


    Anda Ghita
Anda Ghita

"Am făcut coregrafie, le-am făcut surprize. Eu nu am văzut pănă aseară fetele pe care le-au făcut. Nu mi-a convenit când ginerele meu mi-a spus că am gura mare. Eu şi Ionuţ am fost prietenă. E adevarat ca am luat un trandafir de pe tort, am greşit. Nu am vrut să deranjez, cu toate că am vrut să fiu prima acolo care o sărută. Ce am făcut eu rău?", a spus mama miresei.

De parcă nu ar fi fost de+ajuns, aceasta s-a îmbrâncit cu bunica ginerelui pentru a prinde buchetul

"Eu la toate nunţile merg să prind buchetul. Bunica începe să mă împingă, că ea prinde buchetul. Culmea a fost că eu l-am prins şi ea a început să fugă după mine. Eu am alergat şi am vrut să le arunc buchetul fetelor. Bunica m-a alergat şi după ce am aruncat buchetul. Dacă mă mai alerga, o înjuram. Mi se părea deplasat", a lămurit aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net