O femeie de 43 de ani a fost sfâșiată de 20 de maidanezi, în București

Ultima actualizare:

Bucureștiul încă este departe de rezolvarea problemei câinilor maidanezi. O femeie de 43 de ani a fost atacată, miercuri (20 aprilie), de o haită de câini fără stăpân.

20 de maidenezi au atacat o femeie, în Bucureşti
20 de maidenezi au atacat o femeie, în Bucureşti

UPDATE 14.00 Pacienta este internată în stare stabilă la Spitalul Universitar din București

„Pacienta este în stare stabilă. A fost consultată și de psihologul unității noastre. Ne-a povestit că era la jogging când a fost atacată”, a explicat pentru Digi 24, doctorița Silvia Nica, medic șef al Unității Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Universitar din București.

INCIDENTUL A AVUT LOC LÂNGĂ LACUL MORII

Femeia a fost sfâșiată de haita de 20 de maidanezi pe podul „La Roșu”, de pe Lacul Morii, din București, transmite G4Media.ro

La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei 09. 20, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii ,o femeie care a fost atacată de mai mulți câini, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul celei mai apropiate secții, precum și echipaj de prim ajutor.

VICTIMA A FOST TRANSPORTATĂ LA SPITAL

Persoana a fost identificată și transportată la spital, prezentând mai multe plăgi mușcate, la mâini și picioare, dar conștientă.

Poliția a anunțat Autoritatea pentru Suprevegherea și Protecția Animalelor, în prezent fiind desfășurate activități de cercetare în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Surse din cadrul primăriei de sector au transmis presei faptul că „de-a lungul timpului, Poliția Locală Sector 6 a sesizat Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor - ASPA de fiecare dată când echipajele au întâlnit pe raza sectorului câini fără stăpân. Astfel, în 2019, au fost înregistrate 93 de sesizări, în 2020 – 109 de sesizări, în 2021 – 59 de sesizări, iar în primele trei luni ale acestui an șapte solicitări de intervenție”.

POLIȚIA LOCALĂ NU A FOST SESIZATĂ

De asemenea, conform surselor din primărie, „Poliția Locală sector 6 nu a fost sesizată cu privire la acest caz. iar primaria sectorului 6 nu are competențe pe zona animalelor fără stăpân. Serviciul de ecarisaj se află la ASPA, autoritate aflată în subordinea Primăriei Municipiului București”.

UN COPIL DE 4 ANI A FOST UCIS DE MAIDANEZI ÎN 2013 ÎN BUCUREȘTI

Toamna anului 2013 a fost marcată de o tragedie cumplită, în anul 2013. Ionuț Anghel, în vârstă de patru ani, se juca împreună cu fratele său mai mare pe un teren viran, în Parcul Tei, din București, când au fost atacați de o haită de maidanezi. Ionuț nu a supraviețuit, cazul fiind intens mediatizat la vremea respectivă. 

De asemenea, în 2006, un afacerist japonez a fost mușcat de un maidanez, la doi pași de Piața Victoriei, din Capitală, fiindu-i secționată o arteră. Japonezul s-a retras într-o scară de bloc, unde a murit, din cauza pierderii masive de sânge.

Știre în curs de actualizare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net