O «nebunie»! Radu Mazăre a dezvăluit refrenul melodiei cu Loredana Groza

Politicianul a intrat în direct la emisiunea "Acces Direct". Luat la întrebări de Simona Gherghe, Radu Mazăre a mărturisită că nu îi place deloc sărbătoarea de Sf. Valentin.

"Nu fac nimic deosebit de Ziua Îndrăgostiţilor. Nu-mi place această sărbătoare. Nu îi suport pe americani, în special pe americancele alea grase. Eu sunt aşa, mai altfel... N-am Facebook...", a explicat edilul din Mamaia.

El a recunoscut, totuşi, că nu e singur în această zi, ci împreună cu "Chimia", o tânără pe care a poreclit-o astfel fiindcă e foarte slabă. De altfel, a refuzat să-i dezvăluie adevărata identitate sau să spună dacă este iubita lui.

"Nu sunt chiar singur-singur. Sunt cu «Chimia», că e la fel de slabă ca Chimie, tipul cu care cânt împreună cu Loredana. Nu vreau să spun dacă e sau nu iubita mea, ca să mă mai chemi la emisiune", i-a spus el moderatoarei.

Radu Mazăre a vorbit şi despre melodia pe care o va lansa în curând alătuuri de Loredana Groza.

"Loredana e la Belgrad, ca să vorbească cu compozitorul, care este sârb sau croat. O să fie o nebunie. Refrenul este unul foarte tare: «Viva la noche/Viva la loca Mamaia» (n.r. Tăiască noaptea/Trăiască Mamaia cea nebună)", a povestit primarul, care a refuzat să cânte, spunând răspicat că el este rapper-ul în această colaborare.

Întrebat ce părere au colegpii săi politicieni despre faptul că se apucă de muzică, el a replicat râzând: "Cred că o să mă dea afară din partid".

Mazăre a anunţat că în iunie va organiza Festivalul Internaţional al Cluburilor, unde vor veni clubiuri din Hong Kong, Miami, Monaco şi Moscova.

"Vreau să vină bogătaşii de la Monaco şi să lase bani aici şi să îmbogăţească fetele", a adăugat el.

maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horia tecau jpg
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
Gheorghe Flutur PNL - BEX - Palatul Parlamentului. FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg